Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum var36 haftalık, bebek kilosu 3200g sizce nasıl arkadaşlar?
Valla canım genetik sanırım. Ben çok kilolu olmasamda hep etime dolgun biriydim, eşim ve eşimin aylesi de maşallah 100 kilonun altında insan yok resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim oğluşum da 37.haftada 3200 dü. Biraz fazla 4 ü geçerse sezeryan olursun dedi bana... Hamur işi hazır beslenme diyet yapar gibi beslen bol su iç felan dedi.. Sanırım biraz fazla
Benim oğluşum da 37.haftada 3200 dü. Biraz fazla 4 ü geçerse sezeryan olursun dedi bana... Hamur işi hazır beslenme diyet yapar gibi beslen bol su iç felan dedi.. Sanırım biraz fazla
Valla canım genetik sanırım. Ben çok kilolu olmasamda hep etime dolgun biriydim, eşim ve eşimin aylesi de maşallah 100 kilonun altında insan yok resmen
32 haftalıken 2200g dü bu gidişle nasıl doğurucam bilemiyorum
Aynen canım bana da öyle dedi bol bol da yürüyüş yap dedi. Ama gel gör ki ne zaman bunu yeme dese canım hep onları istiyor çok zor ya
Aynen canım bana da öyle dedi bol bol da yürüyüş yap dedi. Ama gel gör ki ne zaman bunu yeme dese canım hep onları istiyor çok zor ya
MaşAllah canım bizimki 32 haftalıken 2200dü bakalım nasıl doğurucam bu çocuğu
Aynen öyle canım yurt dışında olduğum için doktor pek memnun değil kilosundan burda normal doğum istiyorlar ameliyat son çare o yüzden iri olsun istemiyor doktorum