Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emer canım benim bi tanıdığımın da yeni doğum yaptı onun bebişi de emmiyor sütünü sağıp veriyor ama bende söyledim sürekli uğraş göğsünü almaya çalışsın dedim bakalım inşallah bi an önce bebişleriniz emer
selam bayanlar,
suyumda azalma olmuş 36 artı 5 bebeğin kilosu 2700 bir ayda 3 grm almış çok canım sıkkın doktor salı günü kontrole gel suyunda biraz daha azalma olursa bebeği alırım dedi.küveze girer mi korkusu kilosu az dedi doktor son bir hafta da büyük üzüntü yaşadım ondan oldu sanırım.maddi yönden sıkıntılarımız var her istediğimi alamıyorum herşey üst üste geldi.suyu azalması erkene alması normal mi yaşayan var mı
Canım 37 olmak üzere artık bi sorun olmaz inşallah merak etme benim iki oğlan da 37 içinde doğdu biri 3050 biri 3150 gramdı şükür bi sıkıntı yaşamadık. Bebeğin ciğer gelişimi iyiyse kilodan ötürü küveze almazlar içini ferah tut iyi düşün iyi olsun sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide ultrason da kilo konusunda yanılma, 500 grama kadar oynama olabiliyor daha fazlada olabilir yani kilosu hiç canını sıkma sen