Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir ara hatırlar mısın benimle dalga geçiyordun cümleyi yanlış yazıyorum diye sana kayra telefona vuruyor demiştim her yanlış yazmam da telefon kayrada sanırım derdin aklıma o geldi şimdi
Bir ara hatırlar mısın benimle dalga geçiyordun cümleyi yanlış yazıyorum diye sana kayra telefona vuruyor demiştim her yanlış yazmam da telefon kayrada sanırım derdin aklıma o geldi şimdi
Benim oğlum da 37. Haftalık gelişimde 3500 gr görünüyordu bi doğdu 3150 Gr
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
İşte bu doktorlar yok mu teyzemin çocuğuna geöen aynı doktor 33 haftalıkken 3 kilo annesi doğsa bile sorun olmaz deyip 35 haftalıkken de çocuğu şimdi almayalım çocuk küçük 2100 kilo demil teyzem de 2 haft önce 3 kilo dediniz diyinxe laf edememiş biraz erken doğum riski varda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İşte bu doktorlar yok mu teyzemin çocuğuna geöen aynı doktor 33 haftalıkken 3 kilo annesi doğsa bile sorun olmaz deyip 35 haftalıkken de çocuğu şimdi almayalım çocuk küçük 2100 kilo demil teyzem de 2 haft önce 3 kilo dediniz diyinxe laf edememiş biraz erken doğum riski varda