39+5

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan 39+5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,065 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 39+5
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru Ulus

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı gelsinler meleklerimiz inşallah ta bu beni çok bekletti kızım da gerçi 40+3 de doğmuştu ama bu nedense geçmiyor 😭😭😭😭iyice agirlastim karnım indi bayağı ama geleceği yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herkes beni merak ediyor gerçekten sen daha dogurmadin mi diyorlar bu program da 😄😄Son 3 gösteriyor bakalım

Herkes beni merak ediyor gerçekten sen daha dogurmadin mi diyorlar bu program da 😄😄Son 3 gösteriyor bakalım

Amin çok teşekkür ediyorum 😍😍kızımda 40+3 te doğmuştu ama bu niyeyse zor geçtiğinden mi ne çok sıkıldım karnım da aşağı indi bayağı iyice agirlastim oturup kalkamıyorum daha gelmeye niyeti yok 😒😒😒

Amin çok teşekkür ediyorum 😍😍kızımda 40+3 te doğmuştu ama bu niyeyse zor geçtiğinden mi ne çok sıkıldım karnım da aşağı indi bayağı iyice agirlastim oturup kalkamıyorum daha gelmeye niyeti yok 😒😒😒

Bana her an olabilir artık normal doğum günlerine girmişsin dedi hâlâ ses yok ☹️
Hadi inşallah kuzum sağlıcakla al kucağına kuzum doktor bana 41 kadar durabilir gelmezse biz zorla getirz dedi

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Hadi inşallah kuzum sağlıcakla al kucağına kuzum doktor bana 41 kadar durabilir gelmezse biz zorla getirz dedi
Amin inşallah rabbim bir sancida kurtarsın hepimizide inşallah doğum çok zor 😔birde adet tarihini hesaba kattıkları için geç doğuyor zannediyoruz o tarihten iki hafta sonra doguyormus bebek hayırlısı olsun

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah rabbim bir sancida kurtarsın hepimizide inşallah doğum çok zor 😔birde adet tarihini hesaba kattıkları için geç doğuyor zannediyoruz o tarihten iki hafta sonra doguyormus bebek hayırlısı olsun
Bilmiyordum kuzum sağ ol bende telaş yapıyordum biraz rahatladım 😅

Tüm sayfalar yüklendi.