Kızlar bebeklerinizin qazını nasıl çıkarıyonuz?
nurayleman Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 77 6 Şubat 2021 #1 Kızlar bebeklerinizin qazını nasıl çıkarıyonuz?
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 6 Şubat 2021 #2 Sırtını sıvazlayarak cnm
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 6 Şubat 2021 #3 Sirtini ovşalayip hafif vurarak canm
E Emay Guest 7 Şubat 2021 #4 Sırt hareketleriyle gaz çıkmaz. Karın masajları ve ardından ayaklar karna çekip uzatarak olur. En doğrusu budur
Sırt hareketleriyle gaz çıkmaz. Karın masajları ve ardından ayaklar karna çekip uzatarak olur. En doğrusu budur
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 7 Şubat 2021 #5 Karnina Masaj yaparak ve ayakları karnina dogru hafif iterek birde zinco gaz famlasi kullandim cok iyi geliyordu hic gaz sikintisi olmadi ikisindede Son düzenleme: 7 Şubat 2021
Karnina Masaj yaparak ve ayakları karnina dogru hafif iterek birde zinco gaz famlasi kullandim cok iyi geliyordu hic gaz sikintisi olmadi ikisindede
nurayleman Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 77 7 Şubat 2021 #6 2 melek annesiyim' Alıntı: Karnina Masaj yaparak ve ayakları karnina dogru hafif iterek birde zinco gaz famlasi kullandim cok iti geliyordu hic gaz sikintisi olmadi ikisindede Genişletmek için tıkla ... Peki kendin emzirirken beslenmene dikkat ediyor muydun?
2 melek annesiyim' Alıntı: Karnina Masaj yaparak ve ayakları karnina dogru hafif iterek birde zinco gaz famlasi kullandim cok iti geliyordu hic gaz sikintisi olmadi ikisindede Genişletmek için tıkla ... Peki kendin emzirirken beslenmene dikkat ediyor muydun?
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 7 Şubat 2021 #7 nurayleman' Alıntı: Peki kendin emzirirken beslenmene dikkat ediyor muydun? Genişletmek için tıkla ... Hic etmiyordum vallaha ne bulsam yiyordum fasukye kola ne olsa oksun ne demisler sakinan goze cop batar cok kisarsan o cocukta gaz sıkıntısı vs oluyor benim etrafım hep öyleydi ben ikisindede ne olsa yiyordum hiç sıkıntımız olmadı şükür
nurayleman' Alıntı: Peki kendin emzirirken beslenmene dikkat ediyor muydun? Genişletmek için tıkla ... Hic etmiyordum vallaha ne bulsam yiyordum fasukye kola ne olsa oksun ne demisler sakinan goze cop batar cok kisarsan o cocukta gaz sıkıntısı vs oluyor benim etrafım hep öyleydi ben ikisindede ne olsa yiyordum hiç sıkıntımız olmadı şükür