4 aylik bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meryem öztürk tarafından oluşturulan 4 aylik bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,980 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 aylik bebek
Konbuyu başlatan Meryem öztürk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meryem öztürk

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben hali yikadim sonra bebek bi iki defa boyle et seyregi gibi olurdu bugun de yapti ama bi iki defa kimildamadi insallah birsey yoktur
Kuzum kötü düşünme eğer korkuyorsan tedbir amaçlı bir git acile dersin haraket emiyir diye bakarlar ama yorulmuş olabilir senin karnında annesj sen yorulunca oda yorulur

Meryem öztürk

Kayıtlı Üye
rank
Saol cnm bnm biraz icimi rahatlatin uyodur insallah allah korusun zaten duse su kan gelir oyle tahmin ediyorum dun haĺi yikadim bugun oldu biraz hareket etmddini hisetim insallah birsey yoktur

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bu dönemlerde aşırı seğirmeler olmuyor zaten ara ara oluyor. Sen kendini yorduğun için bebekte yorulmuş olabilir

Meryem öztürk

Kayıtlı Üye
rank
Niye böyle bişey sordunki canm kafanda soru varsa git bı acile

Kuzum bu dönemlerde aşırı seğirmeler olmuyor zaten ara ara oluyor. Sen kendini yorduğun için bebekte yorulmuş olabilir
Insallah birsey yoktur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye böyle bişey sordunki canm kafanda soru varsa git bı acile
Bn hali yikamistim onun icin

Meryem öztürk

Kayıtlı Üye
rank
Bende 17. Haftamdayım arada seğirme oluyor ama her gün değil belki hareket ediyordur da sen hissedemiyor olabilirsin kuzum. Şahsen ben benim bebeğim hareket etmeyince onu düşünüyorum tamamen hissetmek için daha çok erken çünkü
Cok tesekkur ederim cnm bnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin verdigi yerede eline apmayi nasip etsin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.