4 aylik dis cikaran bebisler varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan 4 aylik dis cikaran bebisler varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,427 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4 aylik dis cikaran bebisler varmi
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank

Mlkzgr

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım şuan 5 yaşında ama 4 aylıkken çıkmisti ilk dışı ve şuanda ilk dışı sallaniyor 5 yaşında sanırım erken çıkan dişler erken gidiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızım şuan 5 yaşında ama 4 aylıkken çıkmisti ilk dışı ve şuanda ilk dışı sallaniyor 5 yaşında sanırım erken çıkan dişler erken

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım şuan 5 yaşında ama 4 aylıkken çıkmisti ilk dışı ve şuanda ilk dışı sallaniyor 5 yaşında sanırım erken çıkan dişler erken gidiyor

Benim kızım şuan 5 yaşında ama 4 aylıkken çıkmisti ilk dışı ve şuanda ilk dışı sallaniyor 5 yaşında sanırım erken çıkan dişler erken
Aynen öyle canım benim oğlumda 4 aylıkken çıkardı ve tam 5 yaş 4 aylıkken düşürdü süt dişleri 5 yıl duruyo heralde 😂şimdi ikinci sallaniyo

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Canim o kan damlasiydi saglik ocagi veriyor..dis sıkıntınız mı var sizinde gece ates yapiyomu?🙁

Her gece atesi biraz yukseliyor distenki bilmiyoruz acemiyim daha napmam gerekiyor?
O aşamaya gelmedik ateş falan yok bir iki gün sonra 4 aylık olucaz ama dişleri kasiniyo belli bide heryer tükürük😀

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canim o kan damlasiydi saglik ocagi veriyor..dis sıkıntınız mı var sizinde gece ates yapiyomu?🙁

Her gece atesi biraz yukseliyor distenki bilmiyoruz acemiyim daha napmam gerekiyor?
Zeytinyağına karanfil at Bi gece buzdolabında beklet jel olarak diş etlerine sür çok rahatlatır havalar soğuk olduğu için soğuk kompres yapamazsın hasta olur hava şartları uygun olsaydı dişlik havuç salatalık gibi şeyleri dondurucuda bekletip eşine verebilirdin onlarda rahatlatırdı şuan yapabileceğin karanfil zeytinyağı var kafasında ateş varsa diştendir ateşi çıkarsa çay kaşığıyla calpol ver ağrısınıda alır rahatlar diş dönemi zor oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.