Sorum var 5+4 kese var bebek yok

• Konbuyu başlatan ilke
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ilke tarafından oluşturulan 5+4 kese var bebek yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,964 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+4 kese var bebek yok
Konbuyu başlatan ilke
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ilke

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Haftaya benim de gideceğim gün 6+5 olacak görülmeme ihtimali var mı yine? Gözükmezse ben kendi kendime teşhis koyacağım herhalde. Milletin hep gözükmüş erkenden ya.
Bence gözükmeme ihtimali var evet canım istersen 2 3 hafta bekle benim sana tavsiyem. Yani özelle devlet de bir olmayabilir tabi ben devlete gidiyordum

I

ilke

Guest
Bence gözükmeme ihtimali var evet canım istersen 2 3 hafta bekle benim sana tavsiyem. Yani özelle devlet de bir olmayabilir tabi ben devlete gidiyordum
Ben özele gidiyorum fark ediyor mu bilmiyorum ama doktorum haftaya gel görürüz dedi ama bilemiyorum insallah gözükür küçük bir şey görmek istiyorum sadece ya bir belirti inşallah görürüm 😭

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben özele gidiyorum fark ediyor mu bilmiyorum ama doktorum haftaya gel görürüz dedi ama bilemiyorum insallah gözükür küçük bir şey görmek istiyorum sadece ya bir belirti inşallah görürüm 😭
İçini ferah tut canım görürsün Allah'ın izniyle. Allah korusun dış gebelik olsaydı direk belli olurdu ben dış gebelik yasadım doktorlar daha 3 haftalıkken anladılar

Tüm sayfalar yüklendi.