Sorum var 5+4 kese var bebek yok

• Konbuyu başlatan ilke
  • Toplam 89 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ilke tarafından oluşturulan 5+4 kese var bebek yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,958 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5+4 kese var bebek yok
Konbuyu başlatan ilke
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ilke
I

ilke

Guest
İçini ferah tut canım görürsün Allah'ın izniyle. Allah korusun dış gebelik olsaydı direk belli olurdu ben dış gebelik yasadım doktorlar daha 3 haftalıkken anladılar
Dış değil de boş olmasından çok korkuyorum inşallah değildir çok dua ediyorum bu akşam da kandil inşallah görürüm haftaya 😔 size de çok geçmiş olsun insallah kucagınız boş kalmaz

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dış değil de boş olmasından çok korkuyorum inşallah değildir çok dua ediyorum bu akşam da kandil inşallah görürüm haftaya 😔 size de çok geçmiş olsun insallah kucagınız boş kalmaz
İnşallah boş da değildir kuzum sen yeterki içini ferah tut. Çok şükür bir kızım var canım şimdi hamileyim tekrar

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim inşallah haftaya görürüm 😔 sizin de miniklerinizi Allah bağışlasın inşallah uzun sağlıklı ömürler versin
Amin kuzum çok sağol Allah razı olsun. Doktora gidince bize de haber ver canım ben inanıyorum hiçbir sıkıntı yoktur daha çok küçük haftada olduğu için gayet normal sadece kesenin görünmesi

I

ilke

Guest
Amin kuzum çok sağol Allah razı olsun. Doktora gidince bize de haber ver canım ben inanıyorum hiçbir sıkıntı yoktur daha çok küçük haftada olduğu için gayet normal sadece kesenin görünmesi
Cok sağolun bu mesajlar bana cok moral oluyor iyi ki varsınız 🙏🏻 cuma günü gideceğim doktora inşallah görürüm hemen yazarım buraya 🥹

bahar❤️elizan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. Benim ilk gebeliğim ve bugün 5+4 kese var ama bebek yok yolk sac da yok tabi. Haftaya gel bi daha dedi doktorum. Kese nerdeyse 15 mm. Cok korkuyorum moralim cok bozuldu. Bu durum normal mi sizce erken mi daha görmek için? Nolur rahatlatın içimi…
Bende 5+6 kese var dedi ama bebek yok dedi 10gün sonra yine gidicem bakalım bu arada üçüncü hamileliğim ilki dış gebelikti şimdi bir kızım var bir yaşında

Tüm sayfalar yüklendi.