b
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 9 Eylül 2021 #2 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... bu kan ilaci degilmi canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Eylül 2021 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: bu kan ilaci degilmi canm Genişletmek için tıkla ... doktor verdiyse kullan canm doktorun bi bildiği vardir elbet
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... bu kan ilaci degilmi canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Eylül 2021 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: bu kan ilaci degilmi canm Genişletmek için tıkla ... doktor verdiyse kullan canm doktorun bi bildiği vardir elbet
P Prensesimin annesi Guest 9 Eylül 2021 #3 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Bu kan ilacı bnde kullnyrm 17 haftalugm bunun bı zarari yokii.
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Bu kan ilacı bnde kullnyrm 17 haftalugm bunun bı zarari yokii.
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 9 Eylül 2021 #4 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Evet canım kullanabilirsin bazı drlar ayrı ayrı veriyor folik demir vitamin vs. Bazılarıda bunu veriyor üzerindede yazdığı gibi hepsini içeriyor bu ve gebelikte herhangi Bi zararı yok
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Evet canım kullanabilirsin bazı drlar ayrı ayrı veriyor folik demir vitamin vs. Bazılarıda bunu veriyor üzerindede yazdığı gibi hepsini içeriyor bu ve gebelikte herhangi Bi zararı yok
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 9 Eylül 2021 #5 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Evet cnm kullan Doğuma kadar kullananlar var bu ilacı zaten vitamin ilacı
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Evet cnm kullan Doğuma kadar kullananlar var bu ilacı zaten vitamin ilacı
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 9 Eylül 2021 #6 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Kan ilacı zaten bu canım doğuma kadar kullanman gerekiyor
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Kan ilacı zaten bu canım doğuma kadar kullanman gerekiyor
E Esra gümüş Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 142 11 Eylül 2021 #7 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Doktordan dami şüphe edyorsuniz yazmissa demekki kulanilir ayrica kan ilacinin n3 gibi bi zarari olabilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Eylül 2021 Recetede de yazıyor zaten ama dikkatli kullan karin agrisi ve ishal yapıyor bndr oyle oldu
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Doktordan dami şüphe edyorsuniz yazmissa demekki kulanilir ayrica kan ilacinin n3 gibi bi zarari olabilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Eylül 2021 Recetede de yazıyor zaten ama dikkatli kullan karin agrisi ve ishal yapıyor bndr oyle oldu
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 11 Eylül 2021 #8 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Bende kullandım canım kan ilacı bu doğuma kadar kullanılıyo ama benim midem bulanıyodu içerken doktora söyledim başka ilaç verdi
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Bende kullandım canım kan ilacı bu doğuma kadar kullanılıyo ama benim midem bulanıyodu içerken doktora söyledim başka ilaç verdi
M Miyase olgun Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 99 11 Eylül 2021 #9 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şuan 30+2 olduk halada devam ediyorum
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şuan 30+2 olduk halada devam ediyorum
I Ipekdilan123 Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 234 11 Eylül 2021 #10 Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Ben 12. haftamdan itibaren kullandım doktorum vermişti 8 9. Ayda değiştirdi bence kullanmalisin
Sevimmetinkumru' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1016b Genişletmek için tıkla ... Ben 12. haftamdan itibaren kullandım doktorum vermişti 8 9. Ayda değiştirdi bence kullanmalisin