Kızlar 9 haftalik hamileyim karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo acaba neden
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 13 Şubat 2021 #1 Kızlar 9 haftalik hamileyim karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo acaba neden
B Barbi bebek Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 50 13 Şubat 2021 #2 Canım bende 9 haftalık hamileyim bende de aynı şey oluyor neden bilmiom
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 13 Şubat 2021 #3 Gaz olabilir canim
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,825 14 Şubat 2021 #5 Bebek hareketlerini hissetmen için çok erken büyük ihtimalle bağırsak hareketleri cnm
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 14 Şubat 2021 #6 Bağırsakların hareketi yada bebek hereketi olabilir zayıf mısın
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 14 Şubat 2021 #7 Bende yaşadım aynısını sanki bebek hareket ediyo gibj kime söylediysem güldü geçti
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 14 Şubat 2021 #8 2 melek annesiyim' Alıntı: Bağırsakların hareketi yada bebek hereketi olabilir zayıf mısın Genişletmek için tıkla ... Yokya zayif deyilim 59 kilodayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bende yaşadım aynısını sanki bebek hareket ediyo gibj kime söylediysem güldü geçti Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bende yaşadım aynısını sanki bebek hareket ediyo gibj kime söylediysem güldü geçti Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Elif kpln' Alıntı: Bebek hareketlerini hissetmen için çok erken büyük ihtimalle bağırsak hareketleri cnm Genişletmek için tıkla ... He olabilir bilmiyom yeni olduğum icin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 Barbi bebek' Alıntı: Canım bende 9 haftalık hamileyim bende de aynı şey oluyor neden bilmiom Genişletmek için tıkla ... ilk gebelikmi seninki benimki ilkinde düşük yaptim onda hic bişey yoktu bunda çok deyişik şeyler oluyu
2 melek annesiyim' Alıntı: Bağırsakların hareketi yada bebek hereketi olabilir zayıf mısın Genişletmek için tıkla ... Yokya zayif deyilim 59 kilodayim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bende yaşadım aynısını sanki bebek hareket ediyo gibj kime söylediysem güldü geçti Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bende yaşadım aynısını sanki bebek hareket ediyo gibj kime söylediysem güldü geçti Genişletmek için tıkla ... Aynen ya Elif kpln' Alıntı: Bebek hareketlerini hissetmen için çok erken büyük ihtimalle bağırsak hareketleri cnm Genişletmek için tıkla ... He olabilir bilmiyom yeni olduğum icin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2021 Barbi bebek' Alıntı: Canım bende 9 haftalık hamileyim bende de aynı şey oluyor neden bilmiom Genişletmek için tıkla ... ilk gebelikmi seninki benimki ilkinde düşük yaptim onda hic bişey yoktu bunda çok deyişik şeyler oluyu
Z Zeynepreyyan88 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 189 14 Şubat 2021 #9 Fatmacan' Alıntı: Kızlar 9 haftalik hamileyim karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo acaba neden Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi damar atması o . Bu haftalarda bebek hareketi hissetmek imkansız . Bağırsak ya da damar atması
Fatmacan' Alıntı: Kızlar 9 haftalik hamileyim karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo acaba neden Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi damar atması o . Bu haftalarda bebek hareketi hissetmek imkansız . Bağırsak ya da damar atması
A Asmin❤Asaf 🧕 Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 14 Şubat 2021 #10 Bebek hareketi yada bagirsaklar olablr