Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni evlisin galiba hakkınızda hayırlısı olsun canım ne gibi problemlerin var bilemeyiz ama en doğru kararı sen verirsin evliliğin ilk yillarinda evlilik oturana kadar malesef eşler birbirini yıpratıyor iyi düşün biraz daha zamana ihtiyacınız vardır belki
Dayanamıyorum artık inan ki eşim asker suriyedeydi doğum için geldi durmadan benden telefon saklıyor geldiğinden beri elinden bian olsun düşürmüyor beş kuruş para yok bisey yok hamileligimemi sıkıntı yapayim bunun hareketlerinemi şaştım kaldım keşke hiç gelmeseydi ordan hep orda kalsaydi en azindan gözümün önünde olmazdı
Bi erkek başka ne sebeple karısından telefon saklar ki ki beni okadar çok seviyordu ki evlenmeden anneme yalvar yakar bukadar seven bi insan neden simdi böyle olur ki
Bi erkek başka ne sebeple karısından telefon saklar ki ki beni okadar çok seviyordu ki evlenmeden anneme yalvar yakar bukadar seven bi insan neden simdi böyle olur ki
Valla canım eğer telefonunu köşe bucak sakliyorsa gormenden korkuyorsa bişey vardır ve eğer öyleyse de insan bunu kabullenemez heleki bide eşi hamileyken bunu yapan bi insan düşünemiyorum ilerde neler yapar
Dayanamıyorum artık inan ki eşim asker suriyedeydi doğum için geldi durmadan benden telefon saklıyor geldiğinden beri elinden bian olsun düşürmüyor beş kuruş para yok bisey yok hamileligimemi sıkıntı yapayim bunun hareketlerinemi şaştım kaldım keşke hiç gelmeseydi ordan hep orda kalsaydi en azindan gözümün önünde olmazdı