Bence saçmalık annemde kaynanamda vardı onlar böyle yapmadılar sende çocuguna kendin bak kimseye vermeİyi akşamlar kızlar 2.5 yıllık evliyim. Haziranda doğumum olucak inşallah. Konuya nasıl gireyim bilmiyorum. Bir eltim var kayınvalidem de geldiğinde sürekli onda kalır geldiğinde de 1 hafta 10 gün kadar kalır. Ama hep ayağına bekler sürekli aynı ortamda olalım ister. Bu süreçte çok çok nadir gelir evime. 2.5 yıl içinde belki 10kez gelmemiştir bile. Geldiğinde ise misafiriz burda gibi laflar eder. Bunlara çoğu zaman ses etmem. Benim asıl sorunum kayinvalidemin eltimin çocuklarını sahiplenir gibi tavırları var. Eltim hiç oralı değil biri çocuklara baksın da nasıl bakarsa baksın gibi. Mesela ilk torununu 3 4 aylık bebekken evine getirmiş 4 5 yıl kadar kendi bakmış. Ama arada sırada eltimlere geldikçe çocuk da gelmiş işte o şekilde görmüş çocuk da annesini. İkinci çocukta da ben sahittim her geldiğinde çocuğun her şeyiyle Kayınvalidem ilgilenir yemeği temizliği falan. Ben bunları gördükçe hamile kalmadan önce eşimle konuşuyorduk kimseye vermeyiz bebeği diye. Doğumda da benim annemin ilk torunu olucak özellikle o gelsin istedim eşimle de o şekilde konuştuk. Hormonlardan mıdır bilmem ama zarar gelcek sanıyorum bebeğime. Kimse dokunmasın istiyorum. Eşime bunu söyledim o da eğer anneme bebeğe dokunma dersen alınır küser evimize gelmez Bir daha dedi ben de sanki normal zamanda kaç kere gelmiş falan dedim. Düşünüyorum kendi annem olsa yine aynı mı davranırım belki bu kadar kısıtlamam ama bebeğin bakımıyla ilgili herşeyi kendim yaparım ama asla kendi annem bile olsa bebeğimi vermem. Ben mi abartıyorum sizce