Eşimin ablası aramış bu gün, kocam beni dövüyo abi demiş.
Eşimde benden fikir istedi ne yapa bilirim dedi![Ağlayan yüz :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f622.png)
Eşimde benden fikir istedi ne yapa bilirim dedi
![Ağlayan yüz :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f622.png)
Soruyor çünkü gidib onun kollarını kırmak istiyorEşin böyle bişey olmuş sana fikir mi soruyor canım
Bence şimdi olan birşey değildir kadın kimbilir neler yaşıyorEşimin ablası aramış bu gün, kocam beni dövüyo abi demiş.
Eşimde benden fikir istedi ne yapa bilirim dedi![]()
Sen ne dedin pekiEşimin ablası aramış bu gün, kocam beni dövüyo abi demiş.
Kendine gel babanla gidip konuşursun yarın dedim. Polis çağırsın dedim ablan dövüyosaSen ne dedin peki
Yani ama kadın çaresiz demekki aklına kardeşi gelmişKendine gel babanla gidip konuşursun yarın dedim. Polis çağırsın dedim ablan dövüyosa
Kardeşin buna rağmen evde mi peki Şuan . Benim halamı eşi dövmüş bir kaç kez en büyük halam bu en som dayanamayıp kardeşlerine dedi babamgil kendi ve 4 erkek kardeşi de dahil gidip bir güzel dövdüler enişteleri o günden sonra pençe divan önünde bir ses dahi çıkaramıyor eşine . Eşin seni de alsın polisi de çağırın yolda gidip kızı alın yazık kardeşine güvenip aramışEşimin ablası aramış bu gün, kocam beni dövüyo abi demiş.
Biliyor gitmek istiyo da eşim asker izin vermiyolar ki babasıda hasta ona söylemek istemiyorYani ama kadın çaresiz demekki aklına kardeşi gelmiş
Yarın sabah gidip halledicem diyoKardeşin buna rağmen evde mi peki Şuan . Benim halamı eşi dövmüş bir kaç kez en büyük halam bu en som dayanamayıp kardeşlerine dedi babamgil kendi ve 4 erkek kardeşi de dahil gidip bir güzel dövdüler enişteleri o günden sonra pençe divan önünde bir ses dahi çıkaramıyor eşine . Eşin seni de alsın polisi de çağırın yolda gidip kızı alın yazık kardeşine güvenip aramış
Eşin askerse daha iyi direk karakolda bir kaç gün yatırmasını bile sağlayabiliriz gözünü korkutsun o adamın baktın olmuyor kardeşi boşansınBiliyor gitmek istiyo da eşim asker izin vermiyolar ki babasıda hasta ona söylemek istemiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yarın sabah gidip halledicem diyo