Acil bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız?
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 31+3 haftalık hamileyim az önce kalktığımda pijamam hafif ıslaktı şimdi değiştirdim yine ıslandı ve aşırı derecede tuvaletim (idrarım) geliyor akıntım da yoğun sümüksü gibi.Ve arada vajinama ağrı giriyor acaba çocuk idrar torbama mı baskı yapıyor yoksa suyum mu geliyor anlamadım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum peki kontroller de doktorun bebeğin suyu ile ilgili bir şey diyor mu.
Aşırı tuvalet isteği bebek baskı yaptığındandir.

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum peki kontroller de doktorun bebeğin suyu ile ilgili bir şey diyor mu.
Aşırı tuvalet isteği bebek baskı yaptığındandir.
3 gün önce doktorum suyu herşeyi normal demişti bi tur Kordon dolanmış sadece boynuna dedi bide benim erken doğum riskim vardı ondan dolayı korktum böyle olunca

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
3 gün önce doktorum suyu herşeyi normal demişti bi tur Kordon dolanmış sadece boynuna dedi bide benim erken doğum riskim vardı ondan dolayı korktum böyle olunca
O zaman bebek baskı yaptığı içindir balım korkma.akjntj sebebi de ondan çocuk baskı yapıyordur ha baktın çok tereddüt ediyorsun tekrar baktırırsin içini rahat tut. Allah'ım sağ salim vaktinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum su senin isteğin dışı gelir. İdrar yapma isteğin varsa bebek idrar torbasına baskı yapıyordur. Sümüksü gibi akıntın olmasıda gayet normal

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba 31+3 haftalık hamileyim az önce kalktığımda pijamam hafif ıslaktı şimdi değiştirdim yine ıslandı ve aşırı derecede tuvaletim (idrarım) geliyor akıntım da yoğun sümüksü gibi.Ve arada vajinama ağrı giriyor acaba çocuk idrar torbama mı baskı yapıyor yoksa suyum mu geliyor anlamadım
Kuzum bebek baski yaptığı için o haftalarda idrar kaçırma çok normal

Tüm sayfalar yüklendi.