Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi
Y Yucel Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 53 26 Aralık 2021 #1 Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 26 Aralık 2021 #2 Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Doktorun ne dedi kuşum hersey yolunda mi bi sıkıntı varmi oyuzden mi erken alacak
Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Doktorun ne dedi kuşum hersey yolunda mi bi sıkıntı varmi oyuzden mi erken alacak
Y Yucel Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 53 26 Aralık 2021 #3 Gizemrüya' Alıntı: Doktorun ne dedi kuşum hersey yolunda mi bi sıkıntı varmi oyuzden mi erken alacak Genişletmek için tıkla ... Bebek çok aşağda.ağrılarımda var
Gizemrüya' Alıntı: Doktorun ne dedi kuşum hersey yolunda mi bi sıkıntı varmi oyuzden mi erken alacak Genişletmek için tıkla ... Bebek çok aşağda.ağrılarımda var
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 26 Aralık 2021 #4 Yucel' Alıntı: Bebek çok aşağda.ağrılarımda var Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman kuzum doktor oyle dediyse vardır muhakkak bi bildigi agrilarin da varmış sag saglim kavusun insallah
Yucel' Alıntı: Bebek çok aşağda.ağrılarımda var Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman kuzum doktor oyle dediyse vardır muhakkak bi bildigi agrilarin da varmış sag saglim kavusun insallah
Y Yucel Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 53 26 Aralık 2021 #5 Gizemrüya' Alıntı: Tamam ozaman kuzum doktor oyle dediyse vardır muhakkak bi bildigi agrilarin da varmış sag saglim kavusun insallah Genişletmek için tıkla ... Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım
Gizemrüya' Alıntı: Tamam ozaman kuzum doktor oyle dediyse vardır muhakkak bi bildigi agrilarin da varmış sag saglim kavusun insallah Genişletmek için tıkla ... Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım
Z Zümrüttt Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 37 26 Aralık 2021 #6 Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsıztabiki Genişletmek için tıkla ... Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme
Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsıztabiki Genişletmek için tıkla ... Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 26 Aralık 2021 #7 Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Kuzum benimmmm yaşar tabi haftasi gene olmuş masallah niye yaşamasın 36+6 diyosun iste duz 37 sayılır 1 hafta önce alacak doktor normalde zaten 38 de aliyorlar sennki sadece 1 hafta önce olacak korkma ❤
Yucel' Alıntı: Sadece doğsa yaşarmı birşey olurmu ondan rahatsızım Genişletmek için tıkla ... Kuzum benimmmm yaşar tabi haftasi gene olmuş masallah niye yaşamasın 36+6 diyosun iste duz 37 sayılır 1 hafta önce alacak doktor normalde zaten 38 de aliyorlar sennki sadece 1 hafta önce olacak korkma ❤
Y Yucel Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 53 26 Aralık 2021 #8 Zümrüttt' Alıntı: Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme Genişletmek için tıkla ... Salı olucam sezeryan korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Zümrüttt' Alıntı: Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme Genişletmek için tıkla ... Salı olucam sezeryan korkuyorum
Zümrüttt' Alıntı: Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme Genişletmek için tıkla ... Salı olucam sezeryan korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Zümrüttt' Alıntı: Tabiki yaşar. Bir sıkıntı olmaz sen sıkıntı etme Genişletmek için tıkla ... Salı olucam sezeryan korkuyorum
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 26 Aralık 2021 #9 Yucel' Alıntı: Salı olucam sezeryan korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Salı olucam sezeryan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Normalde de assagidamiydi sonradan mı indi assagi
Yucel' Alıntı: Salı olucam sezeryan korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2021 Salı olucam sezeryan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Normalde de assagidamiydi sonradan mı indi assagi
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 26 Aralık 2021 #10 Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Doktor ne diyorsa o kuzum Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle kuzum
Yucel' Alıntı: Selam. Kızlar 36+6 doğum yapıcam sezaryanla. Sizce erkemi Genişletmek için tıkla ... Doktor ne diyorsa o kuzum Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle kuzum