Sorum var Acıl destek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde med tarafından oluşturulan Acıl destek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 225 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acıl destek
Konbuyu başlatan med
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

med

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegım 3,5 aylık bende dıyete başladım çünkü asırı kılo aldım ve sureklı canım birseyler yemek ıstıyor. Bebegımım kakası sulu be günde 3 bezden fazla oluyor. Sızce benım dıyetımle alakalı olabılır mı? Hanı süte yağ oranı azakmıs veya besın değeri degısır mı bılen var mı?

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegım 3,5 aylık bende dıyete başladım çünkü asırı kılo aldım ve sureklı canım birseyler yemek ıstıyor. Bebegımım kakası sulu be günde 3 bezden fazla oluyor. Sızce benım dıyetımle alakalı olabılır mı? Hanı süte yağ oranı azakmıs veya besın değeri degısır mı bılen var mı?
Bebeğin daha çok küçük diyet için sadece emziriyorsan şuan diyet yapma onun yerine sağlıklı beslen küçük bebeklerin kakası zaten sulu olur ama eskisine göre daha fazla bez değiştiriyorsan yediklerinden dolayı olabilir bende diyet yapmak istiyorum ama bebeği sütten kestikten sonra başlicam gece yemek yememeye dikkat et canın birşey istediği zaman meyve veya kuru yemiş ye sık sık ye ama az ye canım bol bol su ve yeşillik tüket

Canım emziriyorsan hemen diyeti bırak

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar