Bebeğimin koluna bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Bebeğimin koluna bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğimin koluna bakar mısınız
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
IMG-20250129-WA0001.jpeg
arkadaslae benim oğlana aşı yapmışlardı yaklaşık dört ay oluyor ama kolu boyle kanadı sürekli pis akıntılar geldi bu durumda hakinda bilgi si olan varmı

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Başka bir çocuk doktoru veya aile hekimine gitsen canım normal durmuyor çünkü. Aşıdan kısa bi süre sonra olsa neyse ama 4 ay diyorsun

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ekli dosyayı görüntüle 5420arkadaslae benim oğlana aşı yapmışlardı yaklaşık dört ay oluyor ama kolu boyle kanadı sürekli pis akıntılar geldi bu durumda hakinda bilgi si olan varmı
Benim kızda da oldu bu kadar değildi akmıyordu ama ödüm koptu daha kırmızı baya şişti aylar sürdü geçmesi, bu resimde geçmeye yakın hali ilk halini çekmemişim

Ekli dosyalar

• IMG_4157.jpeg
    IMG_4157.jpeg
    59.6 KB · Görüntüleme: 19

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Başka bir çocuk doktoru veya aile hekimine gitsen canım normal durmuyor çünkü. Aşıdan kısa bi süre sonra olsa neyse ama 4 ay diyorsun
Evet cnm götürüyorum sürekli ama hala açıklama yapan yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızda da oldu bu kadar değildi akmıyordu ama ödüm koptu daha kırmızı baya şişti aylar sürdü geçmesi, bu resimde geçmeye yakın hali ilk halini çekmemişim
Cnm geçmiş olsun ama senin bebeğinin ki normal duruyor bizimkisi baya kötü idi bu daha iyi hali

Cnm geçmiş olsun ama senin bebeğinin ki normal duruyor bizimkisi baya kötü idi bu daha iyi hali

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet cnm götürüyorum sürekli ama hala açıklama yapan yok

Evet canım en son bu hale geldi sonra geçti zaten çıban gibi şiş kırmızıydı, çok geçmiş olsun sizinki enfeksiyonlu gibi alkollü pamukla falan pansuman yaparlar belki bi başka doktora falan götür bence

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım en son bu hale geldi sonra geçti zaten çıban gibi şiş kırmızıydı, çok geçmiş olsun sizinki enfeksiyonlu gibi alkollü pamukla falan pansuman yaparlar belki bi başka doktora falan götür bence
Enfeksiyon bölümüne götür diyen var birde plastik cerrahi ye götür diyen doktorlarda bizi şaşırttı yani ben şimdi hangisine gideceğim bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar