Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslae benim oğlana aşı yapmışlardı yaklaşık dört ay oluyor ama kolu boyle kanadı sürekli pis akıntılar geldi bu durumda hakinda bilgi si olan varmı
Ekli dosyayı görüntüle 5420arkadaslae benim oğlana aşı yapmışlardı yaklaşık dört ay oluyor ama kolu boyle kanadı sürekli pis akıntılar geldi bu durumda hakinda bilgi si olan varmı
Benim kızda da oldu bu kadar değildi akmıyordu ama ödüm koptu daha kırmızı baya şişti aylar sürdü geçmesi, bu resimde geçmeye yakın hali ilk halini çekmemişim
Benim kızda da oldu bu kadar değildi akmıyordu ama ödüm koptu daha kırmızı baya şişti aylar sürdü geçmesi, bu resimde geçmeye yakın hali ilk halini çekmemişim
Evet canım en son bu hale geldi sonra geçti zaten çıban gibi şiş kırmızıydı, çok geçmiş olsun sizinki enfeksiyonlu gibi alkollü pamukla falan pansuman yaparlar belki bi başka doktora falan götür bence
Evet canım en son bu hale geldi sonra geçti zaten çıban gibi şiş kırmızıydı, çok geçmiş olsun sizinki enfeksiyonlu gibi alkollü pamukla falan pansuman yaparlar belki bi başka doktora falan götür bence