Acil lutfenn😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Acil lutfenn😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,064 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lutfenn😣😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tomris geliyo

...

Moderator
Mod
rank
Allahim inan sabrim yok artik canim doktorum 20 misine kimi dogmasan 21 gel suni sanci ile doguracagiz dedi inwallah tez geler ya inan artik icim icimi yiyor cok tewekur ederim canim aminn🤗🤲🏻♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ciden beyendinmi canim Amin inwallah cok tewekur ederim🤲🏻🤗♥️
Evet canım benim çok güzel bir isim😍.Bende oğluma koymak istedim ama yeğeniminde adı yusuf.Onun için koyamadım kuzum😘♥️

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 38+4 oluyorum karnim o kadar cok sertlewmiw ki dayanacak gibi deyilim bide mideme basdiriyor ayakalari ile normalmi boyle olmasi belimde cok fene agriyor bide diyorlar dogumun rahat gecmesi icin yuruyuw yapmak gerekir merdiven in cik acilman tez olucak yapayimi oyle bi akil fikir verin nolur dogumun rahat kecmesi icin kac sm acilma lazim ki??
Canım şuan yaşadıqın herşey çok normal.. yürüyüşünü yap hurma da ye inşallah herşey yolunda bi doqum anın olur

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum hayurlisi olsun hakkınızda rabbim sağlıkla sihhatle al kucağına
Amin canim cok tewekur ederim🤲🏻

Canım şuan yaşadıqın herşey çok normal.. yürüyüşünü yap hurma da ye inşallah herşey yolunda bi doqum anın olur
Cok tewekur ederim canim amin inwallah gun olsun bende burda sizlerle guzel dogum hikayemi paylayawim bende bawardim diyeyeyim🤲🏻🤲🏻😊

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank
Merdivenin faydası olur illaki canım şuan en az 3 cm açıklığın vardır zaten 5 den sonra suni sancı verirler büyük ihtimal rahatça doğurursun inşallah bol bol Ayetel Kürsi oku ciğerim sertleşmesine gelince gayri sigmiyo annesi napsin yavrum dayan az kalmış çok şükür

Kızsa eli kulagindadir zaten 🤗
Kız bebekler dahamı erken geliyorlar?

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Men yaxsuyam sukur he canim daha az qalib qucagina alanda butun agri acin bitecek o xurma vare bayram xurmasi onan ye coxli coxlu
Hecne canim vallah bud sumuylerim ele bilirem qirilacaq canaq geniwlenir deye oldurur meni 😣allahim birce dogulsaydi sag salamat🤲🏻

Sen necesen bebiw necedir

Tüm sayfalar yüklendi.