Acil lutfenn😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Acil lutfenn😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,064 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lutfenn😣😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tomris geliyo

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 38+4 oluyorum karnim o kadar cok sertlewmiw ki dayanacak gibi deyilim bide mideme basdiriyor ayakalari ile normalmi boyle olmasi belimde cok fene agriyor bide diyorlar dogumun rahat gecmesi icin yuruyuw yapmak gerekir merdiven in cik acilman tez olucak yapayimi oyle bi akil fikir verin nolur dogumun rahat kecmesi icin kac sm acilma lazim ki??
Merdiven in cik skuat yap hurma ye gunde 3veya 5 tane . Sertlesmeler agrilar artik normal bigun yarin dogururusu. 🤭 Allah saglikla.kucagina almani nasip etsin canim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Merdiven in cik skuat yap hurma ye gunde 3veya 5 tane . Sertlesmeler agrilar artik normal bigun yarin dogururusu. 🤭 Allah saglikla.kucagina almani nasip etsin canim
Amin canim inwallah wu anda yine ayni durumdayim agrimda var sertlewmede belim kirilacak gibii
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canim inwallah wu anda yine ayni durumdayim agrimda var sertlewmede belim kirilacak gibii
Acaba akwama falan gidermiyim boyle gitse

Sukuat ne canim?)) Ben azeri olduqum ucun anlayamadim tam

Meleğimmmm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 38+4 oluyorum karnim o kadar cok sertlewmiw ki dayanacak gibi deyilim bide mideme basdiriyor ayakalari ile normalmi boyle olmasi belimde cok fene agriyor bide diyorlar dogumun rahat gecmesi icin yuruyuw yapmak gerekir merdiven in cik acilman tez olucak yapayimi oyle bi akil fikir verin nolur dogumun rahat kecmesi icin kac sm acilma lazim ki??

Meleğimmmm

Kayıtlı Üye
rank
Canım 38+4 erken 40 haftalikta doğum olur en erken normalde de sezeryanda da bebek doğum pozisyonuna hazırlandığı için normal baskı yapması benim 2 doğumdan tecrübeden söylüyorum vajinada belde ve kasıkta ağrın şittetliyse doktara git geç olmadan doğum geldiğinde belinin ortasına Sopa ile vurmuşlar gibi hissedersin yinede doktora git ve bol yürüyüş yap

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ayaga kalk Bcaklarini omuz genisliğinde aç canim . Sandalyeden destek al tutunarak çöm kalk
Inan canim bebek o kadar sertlewmiw ki karnima iyne vursan partlayacak gibi agrilarimda var belim zaten deyilesi deyil kirilacak acaba boyle giderse cok cekermi

Canım 38+4 erken 40 haftalikta doğum olur en erken normalde de sezeryanda da bebek doğum pozisyonuna hazırlandığı için normal baskı yapması benim 2 doğumdan tecrübeden söylüyorum vajinada belde ve kasıkta ağrın şittetliyse doktara git geç olmadan doğum geldiğinde belinin ortasına Sopa ile vurmuşlar gibi hissedersin yinede doktora git ve bol yürüyüş yap
Canim wimdi 38+6 yim saki 39 sqyiliyor bebeyim hep 4 gun irelide gidiyor ultrasonda 14 dune kimi soyledi doktorum

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Kız bebekler dahamı erken geliyorlar?
Hep öyle derler ki benim ki de öyle oldu canım oğlum dolu dolu 40 hafta durdu hatta geçti ama kızım 9 dan önce geldi hatta bakım fotolardan hesaplayabilirsem tam ne kadarlık olduğunu yazarım 🤭 bilmem tesadüf bilmem gerçek bende erken gelmişim yani erken olupta tam dokuz ayı tamamlamiyorlar çok erken deil yani canım

Hep öyle derler ki benim ki de öyle oldu canım oğlum dolu dolu 40 hafta durdu hatta geçti ama kızım 9 dan önce geldi hatta bakım fotolardan hesaplayabilirsem tam ne kadarlık olduğunu yazarım 🤭 bilmem tesadüf bilmem gerçek bende erken gelmişim yani erken olupta tam dokuz ayı tamamlamiyorlar çok erken deil yani canım
Baktım canım hatta bu sayade baya eskiyi yat ettim 38.hafta bitmeden doğmuş kızım 😂🤭

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.