Sorum var acil yardım edin kızlar

• Konbuyu başlatan saliş ozi
  • Toplam 42 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde saliş ozi tarafından oluşturulan acil yardım edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,219 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı acil yardım edin kızlar
Konbuyu başlatan saliş ozi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
21+4 günlüğüm bel ve Rahim ağrım var bu aylarda erken doğum yada düşük olma ihtimali var mi aşağı baskı yapıyor gibi aynı çocuk kızlar cvplarinizi bekliyorum
Kuzum böyle ağrılar normal genelde Bebek büyüyor ve büyüdükçe rahme baskı yapıyor buda çeşitli ağırlara yol açıyor ama için rahat etsin istersen doktora görün

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
21+4 günlüğüm bel ve Rahim ağrım var bu aylarda erken doğum yada düşük olma ihtimali var mi aşağı baskı yapıyor gibi aynı çocuk kızlar cvplarinizi bekliyorum
Geçmiş olsun canım bir an önce doktora git net olarak söyler testler yapar muhtemelen, erken doğum riski belirtiside olabilir net bir şey söylemek doğru değil dikkatli ol sen 💕

S

saliş ozi

Guest
gecen hafTa enfeksiyondan Yattim hastanede cikarken ağrılarım olduğu için progestan verdi doktor 2 aylik hamile iken düşük riskim var diye kullanmistim bu ilaci simdi de agrim var diye fitil olarak verdi doktor kizlar erken dogum riskini onlemek icin sanirim daha once gebeliğin de yada suan ayni durumda olan annelerimiz var mi icim cok tedirgin çokta strese sinire giriyorum duygularim cok karmasik oldu kizlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi ne tarafıma flan yatmam lazim anneler bana yardim edin bir akil verin lütfen😔😔

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
gecen hafTa enfeksiyondan Yattim hastanede cikarken ağrılarım olduğu için progestan verdi doktor 2 aylik hamile iken düşük riskim var diye kullanmistim bu ilaci simdi de agrim var diye fitil olarak verdi doktor kizlar erken dogum riskini onlemek icin sanirim daha once gebeliğin de yada suan ayni durumda olan annelerimiz var mi icim cok tedirgin çokta strese sinire giriyorum duygularim cok karmasik oldu kizlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi ne tarafıma flan yatmam lazim anneler bana yardim edin bir akil verin lütfen😔😔
Bende ilk zamanlar senin gibi kullaniyordum canım düşük riskine karşı, şuan yine hap iğne kullanıyorum erken doğum riski olduğu için 32.haftadayım gerçekten zor bir durum Rabbim cümlemize kolaylıklar versin 🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum Allah yardımcın olsun bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

S

saliş ozi

Guest
bilgileriniz icin cok tsk ederim anneler cok zor geçen bir gebeliğim var mide yanmam agrisi bulanti risk hepsi cok yıpratıyor beni cok sinirli ve gecimsiz bir insan oldum kimseye tahammülüm bile kalmadı psikoljik cokzor durumlar yaşıyorum Allah in izini ile bütün annelerimjz evlatlarina sag salim kavusur😔😔

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Bebek ile birlikte rahimde buyuyor karnin one dogru cikiyor haliyle belinede dengesiz bir yuk biniyor agri olmadi normal kuzum . Endiselenmne gerek yok doktorunda hersey yolunda dediyse . Zaman zaman bu agrilari yasicaksin cunku bebegin gunden gune buyucek agirlasicak kendine yer acicak organlarin kenara cekilicek sık idrar kabizlik gbi sorunlarinda olucak 🤭 agrida yapsa tekmede atsa 9 ayin tadini cikarrrr geri gelmiyor 🤍

Tüm sayfalar yüklendi.