Sorum var acil yardım edin kızlar

• Konbuyu başlatan saliş ozi
  • Toplam 42 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde saliş ozi tarafından oluşturulan acil yardım edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,219 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı acil yardım edin kızlar
Konbuyu başlatan saliş ozi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'
K

Kızannesi

Guest
Bende ilk zamanlar senin gibi kullaniyordum canım düşük riskine karşı, şuan yine hap iğne kullanıyorum erken doğum riski olduğu için 32.haftadayım gerçekten zor bir durum Rabbim cümlemize kolaylıklar versin 🤲
Benimde erken doğum riskim var 30 haftaligim hatta 2 gün hastanede yattım ama devamlı kullanmak için hap iğne vermedi sen ne kullanıyorsun peki

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
21+4 günlüğüm bel ve Rahim ağrım var bu aylarda erken doğum yada düşük olma ihtimali var mi aşağı baskı yapıyor gibi aynı çocuk kızlar cvplarinizi bekliyorum
Bende çok sıl oluyor bebegin büyüyor sana baskı yapıyor kokma normal 21 haftalık düşük olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

21+4 günlüğüm bel ve Rahim ağrım var bu aylarda erken doğum yada düşük olma ihtimali var mi aşağı baskı yapıyor gibi aynı çocuk kızlar cvplarinizi bekliyorum
21 haftalıkta düşük olmaz bebegin büyüyor onun için baskı yapıyor korkna

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Benimde erken doğum riskim var 30 haftaligim hatta 2 gün hastanede yattım ama devamlı kullanmak için hap iğne vermedi sen ne kullanıyorsun peki
Nidicard, proluton depot, progestan verdi bana canım

Bide ciğer gelistirici iğne vuruldum bugün 2.iğneyide oldum

Bide ciğer gelistirici iğne vuruldum bugün 2.iğneyide oldum

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Takılma kuzum konuşuyorlar ama boş
valla cnm aynen oyle bazi doktorlar da korkutuyor insani benim ucuncu gebeligim ama sanki ilk gebeligimmis gibi yasiyorum valla bide panik atak flan da oldu bende baya zorlanıyorum yani cnm

Nedemek rahat ol herkeze kulak asma
aynen cnm bundan sonra daha rahat olacağım sizlerle muhabbet edip fikir almak da iyi geldi bana tsk ederim hepinize dua edecegim sagolun😊😊

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
valla cnm aynen oyle bazi doktorlar da korkutuyor insani benim ucuncu gebeligim ama sanki ilk gebeligimmis gibi yasiyorum valla bide panik atak flan da oldu bende baya zorlanıyorum yani cnm

aynen cnm bundan sonra daha rahat olacağım sizlerle muhabbet edip fikir almak da iyi geldi bana tsk ederim hepinize dua edecegim sagolun😊😊
Panik ataga dikkat et aman ha

Tüm sayfalar yüklendi.