Sorum var acil yardım edin kızlar

• Konbuyu başlatan saliş ozi
  • Toplam 42 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde saliş ozi tarafından oluşturulan acil yardım edin kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,218 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı acil yardım edin kızlar
Konbuyu başlatan saliş ozi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
21+4 günlüğüm bel ve Rahim ağrım var bu aylarda erken doğum yada düşük olma ihtimali var mi aşağı baskı yapıyor gibi aynı çocuk kızlar cvplarinizi bekliyorum
Bende sizle aynı haftadaym bendede bel ağrısı oluyo özellkle ayakta durunca. Yatp dinleniyorm geçiyo. Doktorm mueyenede çok iyi skntmz yok normal dedi. Ağrılar dinlenince geçmiyosa doktora söyle

S

saliş ozi

Guest
kizlar ben uzaninca dinlemek icin belim kalcam flan hep tutulmus oluyor geri kalkmak icin cok zorluk çekiyorum ve karnım cok asagida duruyor gibi o yüzden cok panik yapıyorum surekli göğüslerim de bu sıra baya agrimaya basladi sol tarafım helede hemi ağrı yapiyor hemi de nefes almakta zorluk çekiyorum daralmis gibi oluyorum ayni sizde de oluyor mu anneler.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
kizlar ben uzaninca dinlemek icin belim kalcam flan hep tutulmus oluyor geri kalkmak icin cok zorluk çekiyorum ve karnım cok asagida duruyor gibi o yüzden cok panik yapıyorum surekli göğüslerim de bu sıra baya agrimaya basladi sol tarafım helede hemi ağrı yapiyor hemi de nefes almakta zorluk çekiyorum daralmis gibi oluyorum ayni sizde de oluyor mu anneler.
Kuzum normaldir endişe etme

S

saliş ozi

Guest
Bende ilk zamanlar senin gibi kullaniyordum canım düşük riskine karşı, şuan yine hap iğne kullanıyorum erken doğum riski olduğu için 32.haftadayım gerçekten zor bir durum Rabbim cümlemize kolaylıklar versin 🤲
canim sana da çok geçmiş olsun sende Allah in izni ile sag salim kucagina alırsın kuzum cnm suan da hala igne ve ilaç kullaniyor msn agrilarin flan çok oluyoe mu karnin asagida duruyor mu ne kadarliktan beri kullanıyorsun cnm

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
canim sana da çok geçmiş olsun sende Allah in izni ile sag salim kucagina alırsın kuzum cnm suan da hala igne ve ilaç kullaniyor msn agrilarin flan çok oluyoe mu karnin asagida duruyor mu ne kadarliktan beri kullanıyorsun cnm
Aminn 🤲 Bebek aşağıda tıkaç kapalı dedi açık olsa gelecek o şekilde yani, iğne fitil devam bakalım ne kadar bekleyecek hayırlısı olsun ne kadar geç gelirse gelişimi açısından iyi dedi doktor

S

saliş ozi

Guest
Aminn 🤲 Bebek aşağıda tıkaç kapalı dedi açık olsa gelecek o şekilde yani, iğne fitil devam bakalım ne kadar bekleyecek hayırlısı olsun ne kadar geç gelirse gelişimi açısından iyi dedi doktor
ayni benim durum cnm ama benim kizim daha 22 haftalik Allahin izni ile birsey olmaz 2 aylıktan itibaren sürekli hastane de yatis yaptik cnm şükür suan iyiyiz ama agrilarim ve korkularim cok oluyor aklimdan hiç cikmiyor her an birsey olacakmis gibi dusunuyorum oda beni daha çok yoruyor cnm senin bu riskler kac aylikken baslamisti Allah in izni ile de ayi dolana kadar bekler bebisin sagligi yerinde olur ins cnm

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
ayni benim durum cnm ama benim kizim daha 22 haftalik Allahin izni ile birsey olmaz 2 aylıktan itibaren sürekli hastane de yatis yaptik cnm şükür suan iyiyiz ama agrilarim ve korkularim cok oluyor aklimdan hiç cikmiyor her an birsey olacakmis gibi dusunuyorum oda beni daha çok yoruyor cnm senin bu riskler kac aylikken baslamisti Allah in izni ile de ayi dolana kadar bekler bebisin sagligi yerinde olur ins cnm
İnşaallah kuzum Allah razı olsun vaktinde gelsinler 🤲 9.haftadan sonra canım ama çok şükür ilerledik bolca dua morali yüksek tutmakta önemli bebekte strese girebilir.Seninde herşey gönlünce olsun sağlıkla kavuş canım benim 💕
Üye olarak görmek isteriz senide aramızda 😘

S

saliş ozi

Guest
İnşaallah kuzum Allah razı olsun vaktinde gelsinler 🤲 9.haftadan sonra canım ama çok şükür ilerledik bolca dua morali yüksek tutmakta önemli bebekte strese girebilir.Seninde herşey gönlünce olsun sağlıkla kavuş canım benim 💕
Üye olarak görmek isteriz senide aramızda 😘
sağol cnm benim amin Allahin izni ile bütün annelerimiz zamani gelince sag salim alirlar evlatlarini kucaklarina ins tatlim bol bol dua edelim cok tsk ederim guzel sozlerin icin de cnm hemen üyede olacagim tabiki tsk ederim😊

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
sağol cnm benim amin Allahin izni ile bütün annelerimiz zamani gelince sag salim alirlar evlatlarini kucaklarina ins tatlim bol bol dua edelim cok tsk ederim guzel sozlerin icin de cnm hemen üyede olacagim tabiki tsk ederim😊
Tekrardan hoş geldin aramiza canım kontrolden gelince haber ver merak ederim sizide 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminnnn insallah canlarim hepiniz dualarimdasiniz guzel annişler🤲🤲🤲🙏💓
Allah razı olsun canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin 🤲 💞 💞

Tüm sayfalar yüklendi.