Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu
B baharada Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 13 Bugün 12:03 #1 Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 627 Konum Batman Bugün 12:55 #2 baharada' Alıntı: Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu Genişletmek için tıkla ... Canım bir sağlık ocağına git kalp atışını dinelsinler bende 1 gün hareket etmedi ben hemen sağol ocağına gittim
baharada' Alıntı: Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu Genişletmek için tıkla ... Canım bir sağlık ocağına git kalp atışını dinelsinler bende 1 gün hareket etmedi ben hemen sağol ocağına gittim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,791 7 dakika önce #3 baharada' Alıntı: Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu Genişletmek için tıkla ... Üç gün neden beklediniz ki bir hastane ye git acile baksınlar
baharada' Alıntı: Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu Genişletmek için tıkla ... Üç gün neden beklediniz ki bir hastane ye git acile baksınlar