Acil yardim edjn bebegim kıpırdamıyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde baharada tarafından oluşturulan Acil yardim edjn bebegim kıpırdamıyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 179 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil yardim edjn bebegim kıpırdamıyo
Konbuyu başlatan baharada
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

baharada

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu

Mizgin Fidan

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebeğim üç gündür hareket etmiyor 5 ayligim sizde de öyle bir durum oldumu
Üç gündür hareket etmiyorsa hastaneye git görün ve sırt üstü uzan iki elini karnının alt kısmına koy orda biseyler hafif hafif pıt diyorsa korkma. Ama yinede bir görün doktora

baharada

Kayıtlı Üye
rank
Üç gündür hareket etmiyorsa hastaneye git görün ve sırt üstü uzan iki elini karnının alt kısmına koy orda biseyler hafif hafif pıt diyorsa korkma. Ama yinede bir görün doktora
Bildiğin gümbür gümbür vurur altında değil heryerde hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gittiniz mi hastaneye
Yarın gidicem ilçede yok doktor ile gitmem gerekiyor

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Üç gün niye bekledin canımın için ben akşama kadar kıpırdamasa on kere düşünüyorum bir şey mi oldu diye . Haberdar et bizi ihmal etme bende ilçede yaşıyorum ama ilçedeki aile hekimlerimde bebek kalp atışını dinleme cihazı var

Tüm sayfalar yüklendi.