Hayırlı haberlerle gel inşallah canımMeraba canlarım yok bugün gidecem nts ye doktora gozukmucem kızlar sadece nts kagidimi gosterecem geçen ki doktora diğerleri para istiyor 500 TL kayıt için onuda vermeem yani nts sancım.cikarsa risk olursa ona göre bilgi veirirler zaten esas doktorum izinli 20 gelicek eğer doğum derse benim doktorla hastane iletisime geçer ona göre ilerleriz yok takmiyorum doğumda hemen girecem cikicam inşallah sağlıkla tek merak ettim su canlarım ikinci sezeryan süresi uzun sürüyor mu birde aynı yerden mi kesecek bilgisi olan var mı bazıları çok hisettmen oran uyuşuk ya diyo doğumların arasında fazla yok diye uyusur gider ayaklanin diyo ay keşke öle olsa canlarım ya dua edin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaynanam bende bu kadın sancım yoksada çıkartır kızımı devamlı kucağa aliyo tekstil işinde calisuyo pazartesi baslicak ise ama maf etti çocuğu simartti alma diyo aliyo bagirtiyo hircinlastiriyo cocougim elinden herşey cekiyo mesela yemek yiyoz ağız kenarini sildirmeyi sevmiyo kızım hemen yemek bittikten sonra siliyom ben nolcak sanki o mendiller hem siliyo hem veriyo kahvaltı yapcaz demi ben veriyom oda veriyo arsız ki anlatamam allhtan kayinbabam yok gitti elelkrifk işine akşam gelir belki bu halimde misafir topluyo bana hizmet o ediyo ama ben dinlenmek istiyorum rahat edemiyorum kızlar ya bir gideydiepazar gider heralde kizimin haline üzülüyorum hiç durmuyo azitti napsam düzelir 21 temmuz da 1 yaşında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaynanam bende bu kadın sancım yoksada çıkartır kızımı devamlı kucağa aliyo tekstil işinde calisuyo pazartesi baslicak ise ama maf etti çocuğu simartti alma diyo aliyo bagirtiyo hircinlastiriyo cocougim elinden herşey cekiyo mesela yemek yiyoz ağız kenarini sildirmeyi sevmiyo kızım hemen yemek bittikten sonra siliyom ben nolcak sanki o mendiller hem siliyo hem veriyo kahvaltı yapcaz demi ben veriyom oda veriyo arsız ki anlatamam allhtan kayinbabam yok gitti elelkrifk işine akşam gelir belki bu halimde misafir topluyo bana hizmet o ediyo ama ben dinlenmek istiyorum rahat edemiyorum kızlar ya bir gideydiepazar gider heralde kizimin haline üzülüyorum hiç durmuyo azitti napsam düzelir 21 temmuz da 1 yaşında
Kaynanan seninlemi yaşıyor canim