Salep iç bence canım
S Sibelkuzeyerdgn Guest 5 Şubat 2022 #12 ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Gece yatmadan önce ayaklarının altına vicks sür çorap giy ve yat sabaha bişey kalmaz inşallah. 4 yaşında oğlum var ona yaptım ve anında kesildi öksürüğü. İstersen Bi doktoruna sor kullanmadan önce.
ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Gece yatmadan önce ayaklarının altına vicks sür çorap giy ve yat sabaha bişey kalmaz inşallah. 4 yaşında oğlum var ona yaptım ve anında kesildi öksürüğü. İstersen Bi doktoruna sor kullanmadan önce.
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 5 Şubat 2022 #13 ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Pekmez ve ballı ılık süt çok iyi banda iyi geliyor
ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Pekmez ve ballı ılık süt çok iyi banda iyi geliyor
S SBA- Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 502 Konum İstanbul 5 Şubat 2022 #14 ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Dut pekmezi ye ben neler denedim geçmedi en son o geçirdi
ZEYNEP_AYSİMA' Alıntı: 10 gündür aralıksız öksürüyorum doktora gittim hamilelik nedeniyleilaç yazmadı. Tavsiye edeceginiz birşey var mı ? Çok rahatsız oluyorum artık. Genişletmek için tıkla ... Dut pekmezi ye ben neler denedim geçmedi en son o geçirdi