Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Saniye dinler tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,316 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Saniye dinler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Saniye dinler

Saniye dinler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar işk gebeliğim 39+3 hamilieyim sabah nişan geldi acile gittik bi sıkıntı yok dediler 2.5cm acıklık var dendi ve suan tekrsr kanama gibi lavabo sonrası kan geldi sizce normal midir

Kubraaa

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:

Deniz sezgin

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar işk gebeliğim 39+3 hamilieyim sabah nişan geldi acile gittik bi sıkıntı yok dediler 2.5cm acıklık var dendi ve suan tekrsr kanama gibi lavabo sonrası kan geldi sizce normal midir
Kuzu benim ilk gebeligim de nisan geldi direk gittik senin dedigin gibi açıklık olmuştu 7 santim olunca alabiliriz denildi geri geldik kanama devam etti her gittiğimde geri gönderdiler . 3 gün sonra sancıllarla hastaneye gittim devlet daha var deyip yolladı ama özel yatisimi yaptı gece 4 de gidip sabah 10 da doğuma girdim

Saniye dinler

Kayıtlı Üye
rank
Amiiin inşallah😃😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Naptın canım gittin mi doktora dogurdun mu🤗🤗
Ahaha dogurmadım geri geldim doktor kanama muayene sonrası normal dedi sancın cogalırsa gel dedi 🤷‍♂️
Tesekkur ederim ilginiz için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzu benim ilk gebeligim de nisan geldi direk gittik senin dedigin gibi açıklık olmuştu 7 santim olunca alabiliriz denildi geri geldik kanama devam etti her gittiğimde geri gönderdiler . 3 gün sonra sancıllarla hastaneye gittim devlet daha var deyip yolladı ama özel yatisimi yaptı gece 4 de gidip sabah 10 da doğuma girdim
Benim acılmam hala 3 cm cogalmamıs doktor o yuzden henuz bisey yok sancın cogalırsa gel dedi ama kanama normal dendi bende bilmedim için korkuyorum halıyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar