Demek daha dikkatli olmak gerekiyormuş haklısın canım yemek harici de kendimi yoracak birşey yapmadım doğumada daha var aslında bu gece 27 haftalık olacak normal bir toplamayaptım o kadar çok sinirleniyorum kendime gerçekten nasıl sakin olamıyorum ben bu durumlarda alt üst oldu sinirlenirim gerçekten
Yakında bir özele gittim kızlar muayene oldum bebekte bir sıkıntı yok hareketleri vardı zaten ama git yazınca içime sinmedi doktor afedersiniz tuvaletini yaparken kendini zorladıysan kan gelmiştir ama bebekte suyunda bir durum yok herhangi bir sorun da görünmüyor dedi kusura bakmayın boş yere telaşa vermiş gibi oldum ama hiç daha önce böyle birşey yaşamadım bugün yemek yaparken oturur pozisyonda çok bekledim belim de ağrımıştı belki onun da etkisi vardır ama şükür korktuğum gibi değilmiş
Yakında bir özele gittim kızlar muayene oldum bebekte bir sıkıntı yok hareketleri vardı zaten ama git yazınca içime sinmedi doktor afedersiniz tuvaletini yaparken kendini zorladıysan kan gelmiştir ama bebekte suyunda bir durum yok herhangi bir sorun da görünmüyor dedi kusura bakmayın boş yere telaşa vermiş gibi oldum ama hiç daha önce böyle birşey yaşamadım bugün yemek yaparken oturur pozisyonda çok bekledim belim de ağrımıştı belki onun da etkisi vardır ama şükür korktuğum gibi değilmiş
Sağol canım Allah razı olsun haklısınız ben aslında kendi doktoruma giderim diyordum ama önemli birşey olabilir yazınca yakında ki başka bir hastaneye gittim hemen şükür bir problem de çıkmadı en azından içim rahat