Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varAçılma olurken hisseden varmı nst de çıkar mı sancı açılma olsa
Açılma varsa nst sancı çıkar mı açılma var mı diye bakılan yere igne batması gibi batma acı oluyor karnım adet olur gibi agrıyor pzt randevum var Ben cok mu kuşkuda kalıyorum acaba acılma var sa sancı varsa çocuğuma bişey olursa vs vs cok şeyler aklıma geliyor 37+2
Açılma varsa nst sancı çıkar mı açılma var mı diye bakılan yere igne batması gibi batma acı oluyor karnım adet olur gibi agrıyor pzt randevum var Ben cok mu kuşkuda kalıyorum acaba acılma var sa sancı varsa çocuğuma bişey olursa vs vs cok şeyler aklıma geliyor 37+2
Ben kontrole gittiğimde nstde şiddetli sancım çıkmıştı ve 3 cm açılmam vardı zaten ondan 2 gün boyunca da vajınamda agrı oluyordu sanki adet olacakmışım gibi gıdıklanma da oluyordu birşey çıkacak gibi
Kuzum benim ilk doğumumda öyleydi yürürken falan bişiy çıkacak gibi hiss edirdim sanki çocuğun başını çok aşakdaymış gibi gelirdi sanki ordan cıkacaqdı doktor kontrolüm vardı gitdiyimde 3parmak acılma vardı sen isdersen bir doktora gözük