Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar doğum yapalı 13 ay oldu ilk 6ay regli olmadım sonra düzenli gelmeye başladı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda tam7 gün geçmiş sizinde böyle oluyor mu eşimin korunmasina rağmen hamile kalmaktan ödüm kopuyor
Arkadaşlar doğum yapalı 13 ay oldu ilk 6ay regli olmadım sonra düzenli gelmeye başladı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda tam7 gün geçmiş sizinde böyle oluyor mu eşimin korunmasina rağmen hamile kalmaktan ödüm kopuyor
Ben korunmaya pek güvenmiyorum benim de hep duzenliydi ilk defa gecikti onda da hamile kalmıştımo yüzden işimi garantiye almışım hem iğne oluyorum hemde eşim korunuyor
Allah'a şirk koşmak isyan etmek gibi olmasın ama kızım daha çok küçük eşim 3 aydır iş arıyor riski veren Allah ama şuan hiç istemiyorum maddi anlamdan geçtim manevi olarakta hazır değilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah'a şirk koşmak isyan etmek gibi olmasın ama kızım daha çok küçük eşim 3 aydır iş arıyor riski veren Allah ama şuan hiç istemiyorum maddi anlamdan geçtim manevi olarakta hazır değilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah canm öyle çok dikkat ediyoruz ki kızıma hamile kaldığımdan beri eşim korunuyor hiç süt korur diye guvenmedim inşallah bugün yarın regl olurum
Benim bide kan hastalığım var her hastane kabul etmiyor hayatı riskim var diye kaç hastane gezmistim ogunleri tekrar yaşamak düşüncesi bile korkutucu kızımı doğururken tüpleri bağlatmak istedim yaşım genç ilk cocugum diye yapmadılar
Benim bide kan hastalığım var her hastane kabul etmiyor hayatı riskim var diye kaç hastane gezmistim ogunleri tekrar yaşamak düşüncesi bile korkutucu kızımı doğururken tüpleri bağlatmak istedim yaşım genç ilk cocugum diye yapmadılar
Ay adet olmak gene iyi valla bir sene adet olamayan var ben olsam kafayı yerdim herhalde hamile kalacağımda anlamayacağım diye 🫣 ben kızım 3 aylıkken adet olmaya başladım çok şükür