Adet sonrası hamile kalınır mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Adet sonrası hamile kalınır mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,776 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet sonrası hamile kalınır mı
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Her ay çocuk için deniliyor ya hani diyelimki bulundumuz ayda denedik bidaki ay hani öğreniyor ya hamile miyim diye adet geldi ama normal bir şekilde yinede. Hamile olma ihtimali varmı acaba adete rağmen ondan sonraki ay da öğrenen varmı biraz a geç öğrenen yani

Kızlar bisey sorcam merak etdim diyelimki bir ayı değerlendirildi bebek için ama ondan sonra bidaki ay adet oldunuz normal ve sonraki ay adet olmadınız hamile oldunuzu öğrendiniz yani öyle bisey mümkün mü
Canım adet olunca hamile değilsin demek gecikme olması lazım sen üstüne görmeyi soruyorsun galiba yani bu ay adet oldum ama adet olsam da hamile olabilir miyim sonrası döllenme olur mu diye soruyorsun galiba anlamadım ki ama düşündüğüm gibiyse hiç görmedim çevremde canım ama bu ay adet olursun yumurtlama döneminde birliktelik yaşarsın giren ay adet olmazssin o zaman hamile olabilirsin

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar bisey sorcam merak etdim diyelimki bir ayı değerlendirildi bebek için ama ondan sonra bidaki ay adet oldunuz normal ve sonraki ay adet olmadınız hamile oldunuzu öğrendiniz yani öyle bisey mümkün mü
Üstüne görme adetten sonra bile hamile kalmış olabilir geç döllenme olursa neden olmasin , yani adet sonrasi da hamile kalınabiliyor

Mümkün olabilir tabi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mümkün olabilir tabi
Hayırlısı olsun inşallah vardır🙂

Mümkün olabilir tabi

Mümkün olabilir tabi

Mümkün olabilir tabi

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Benim öyle olmuştu üstüne gördüm yani geçen ayı olmuştum o ayda 3 gün leke tek geldi âdet sandım bir daha ki aydada olmadım hamile olduğumu öğrendim
Tek leke derken canim adet gibimiydi fark varmiydi adet sandım diyorsun adet gibi mi sürdü

Mümkün olabilir tabi

Sagol canim insallah🥰

Son düzenleme:

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Tek leke derken canim adet gibimiydi fark varmiydi adet sandım diyorsun adet gibi mi sürdü

Sagol canim insallah🥰
Hayır o zaman benimde tuhafıma gitmişti kahverengi ve adet gibi çok kanama yoktu çok azdı ve 3 gün de bitti hatta 3. Günü çok çok az geldi yoka yakın normalde benim adet günüm 10 gün sürer anneme dedim annem hatta kesin hamilesin dedi ablamda çünkü onunda öyle olmuş.. eşime bile mujdemi isterim demişti Sümeyra hamile eşim güldü dedi daha geçenlerde adet oldu bir dahaki ay hamile olduğunu öğrendim 7 haftalık

Benim öyle olmuştu üstüne gördüm yani geçen ayı olmuştum o ayda 3 gün leke tek geldi âdet sandım bir daha ki aydada olmadım hamile olduğumu öğrendim
Ben üstüne mi oldm bilmiyorm ama 2 gün sürmüştü ve doğru düzgn bişey de gelmemişti bidahaki ay adet olmayınca test yaptm pozitif cıktı doktora gittiğimde kese vardı bi hafta sonrada gördm ztn😀 Rabbim herkese nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.