Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bisey sorcam merak etdim diyelimki bir ayı değerlendirildi bebek için ama ondan sonra bidaki ay adet oldunuz normal ve sonraki ay adet olmadınız hamile oldunuzu öğrendiniz yani öyle bisey mümkün mü
Kızlar bisey sorcam merak etdim diyelimki bir ayı değerlendirildi bebek için ama ondan sonra bidaki ay adet oldunuz normal ve sonraki ay adet olmadınız hamile oldunuzu öğrendiniz yani öyle bisey mümkün mü
Her ay çocuk için deniliyor ya hani diyelimki bulundumuz ayda denedik bidaki ay hani öğreniyor ya hamile miyim diye adet geldi ama normal bir şekilde yinede. Hamile olma ihtimali varmı acaba adete rağmen ondan sonraki ay da öğrenen varmı biraz a geç öğrenen yani
Canım adet olunca hamile değilsin demek gecikme olması lazım sen üstüne görmeyi soruyorsun galiba yani bu ay adet oldum ama adet olsam da hamile olabilir miyim sonrası döllenme olur mu diye soruyorsun galiba anlamadım ki ama düşündüğüm gibiyse hiç görmedim çevremde canım ama bu ay adet olursun yumurtlama döneminde birliktelik yaşarsın giren ay adet olmazssin o zaman hamile olabilirsin
Hayır o zaman benimde tuhafıma gitmişti kahverengi ve adet gibi çok kanama yoktu çok azdı ve 3 gün de bitti hatta 3. Günü çok çok az geldi yoka yakın normalde benim adet günüm 10 gün sürer anneme dedim annem hatta kesin hamilesin dedi ablamda çünkü onunda öyle olmuş.. eşime bile mujdemi isterim demişti Sümeyra hamile eşim güldü dedi daha geçenlerde adet oldu bir dahaki ay hamile olduğunu öğrendim 7 haftalık
Ben üstüne mi oldm bilmiyorm ama 2 gün sürmüştü ve doğru düzgn bişey de gelmemişti bidahaki ay adet olmayınca test yaptm pozitif cıktı doktora gittiğimde kese vardı bi hafta sonrada gördm ztn Rabbim herkese nasip etsin