Adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveyildirim tarafından oluşturulan Adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 226 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Adetim 6 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı?
Konbuyu başlatan merveyildirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

merveyildirim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba reglimden 6-7 gün önce ilişki yaşadım normalde reglim hiç gecikmezdi hatta geçen aya göre 2-3 gün erken gelirdi ama neredeyse 1 haftadır tık yok mide bulantısı yaşıyorum göğüslerimde hassasiyet var beta hcg 0.2 çıktı ama regl de olmuyorum reglim geciktiğinden beri her gün şeffaf çok sıvı olan bi akıntı geliyordu bugün ilk defa çok az kahverengi akıntı benzeri bir şey geldi, kramp da olmuyordu o da dün başladı bugün doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile biri yardımcı olursa çok sevinirim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba reglimden 6-7 gün önce ilişki yaşadım normalde reglim hiç gecikmezdi hatta geçen aya göre 2-3 gün erken gelirdi ama neredeyse 1 haftadır tık yok mide bulantısı yaşıyorum göğüslerimde hassasiyet var beta hcg 0.2 çıktı ama regl de olmuyorum reglim geciktiğinden beri her gün şeffaf çok sıvı olan bi akıntı geliyordu bugün ilk defa çok az kahverengi akıntı benzeri bir şey geldi, kramp da olmuyordu o da dün başladı bugün doktora gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile biri yardımcı olursa çok sevinirim
4-5 gün daha bekle hala adet olmazsan
bir daha kan ver belki o zaman çıkar.Çıkmazsa da bir kadın hastalıklarına gidersin bazen enfeksiyon ya da polip falan tıkayıp regli engelleyebiliyor.Enfeksiyon belirtileri de neredeyse hamilelikle aynı bazen karışıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar