Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,845 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum 27 haftalık gittiğimde banada aynısını yaptı 1 cm açılma vardı. Gitsem leke gekdi desem bakarlar mi 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Banada kızmıştı sancı yüzünden açılma olmuş keşke o ara gelseydin diye
Git canim ihmal etme varsa lekelenmen ağrın hic bekleme erken doğum riski var diyorsun bide bende ilk erken doğum oldu diye sancilaninca hemen gittim açılma devam etse belki benimde kanamam olurdu eve geldigimden beri yatıyorum gün içinde oturmayan ben simdi kalkamiyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Git canim ihmal etme varsa lekelenmen ağrın hic bekleme erken doğum riski var diyorsun bide bende ilk erken doğum oldu diye sancilaninca hemen gittim açılma devam etse belki benimde kanamam olurdu eve geldigimden beri yatıyorum gün içinde oturmayan ben simdi kalkamiyorum
Yarım saat önce geldi işte şuan yok ama ağrım var gitmeye korkuyorum resmen doktorlar bir şey dicek diye . Of off

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta bu yüzden gittin kuzum doktor işte erken doğum riskin var demişti akıntı sebebi de doğum belirtisi dedi az az miktarda Nisan geliyor diye 🤦🏻‍♀️

Çocuğu 32 yada 34 e kadar içeride tutsak iyi dediler
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsunlarda

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yarım saat önce geldi işte şuan yok ama ağrım var gitmeye korkuyorum resmen doktorlar bir şey dicek diye . Of off
Korkma canım bende aman gitmeyelim dedim esime sali gunu kontrolum var zaten o zaman soylerim doktora dedim ama agrilar artinca duramadim belim kasiklarim karnimin yanlari agrimaya basladi hic beklemeden hadi gidelim dedim iyikide gitmisim en fazla önemli bir sey deil deyio yollarlar bugun iki kez çatı muayenesi yaptılar 🤦 acilma durunca eve gönderdi ler sendede varsa acilma bi serum takarlar kontrol ederler icin rahatlar

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Korkma canım bende aman gitmeyelim dedim esime sali gunu kontrolum var zaten o zaman soylerim doktora dedim ama agrilar artinca duramadim belim kasiklarim karnimin yanlari agrimaya basladi hic beklemeden hadi gidelim dedim iyikide gitmisim en fazla önemli bir sey deil deyio yollarlar bugun iki kez çatı muayenesi yaptılar 🤦 acilma durunca eve gönderdi ler sendede varsa acilma bi serum takarlar kontrol ederler icin rahatlar
Şimdi annemle çıktık güzelim gidince haber veririm

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Aramızda bir gün var kuzum bende 28+6 ve aynı sıkıntı bende de var ve erken doğum riskim var 🤦🏻‍♀️ geçen hafta doktora dediğimde açılma alt tarafa giren sancılar yüzünden olmuş demişti ve ayağa kalkma gerekmedikçe dedi bol bol uzanıyorum ayağa kalkınca oğlum aşağı baskı yaoiyir 🤦🏻‍♀️

Pazartesi kontorlum var tekrar sorarım kuzum sanada haber veririm
Düzenli olarak her hafta mı artık kontrole gideceksin canım 💚

Tüm sayfalar yüklendi.