Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,298 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Şiddetli derken kramp olur ya 5 10 saniyelik öyle 20 30 dakikaya bir geliyor gidiyor.bugun de su gibi akıntı gelmiş çok fazla gelmis
Allah Allah hayırlısı inşAllah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim razı olsun hepinizden.evladinizdan ailenizden ayırmasın.hep iyilerle karsilasin

Yok gitmedim adetin geçmesini bekliyorum.az önce bir baktım su gibi akıntı gelmiş her yer batmış.bu neyin nesi anlamadım yaa hayırlısı bakalim
Amin kuzum.Cümləmizdən❤

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim razı olsun hepinizden.evladinizdan ailenizden ayırmasın.hep iyilerle karsilasin

Yok gitmedim adetin geçmesini bekliyorum.az önce bir baktım su gibi akıntı gelmiş her yer batmış.bu neyin nesi anlamadım yaa hayırlısı bakalim
Amin kuzum.Cümləmizdən❤

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Sağ olun.bu gruptaki herkesten Rabbim razi olsun.sordugum hicbirsey tek tepki vermiyorlar.telegramdan bir gruba girmiştim birkaç gün önce.ordakilerde tupbebek anneleriymis ve sorduğum herşeye çok sert cevaplar aldım.belirti mi arıyorsun hamile değilsin işte vs gibi.ben bunları hamilelik için sormuyorum ki tamam bebek istiyorum ama dertlerimi paylaşmak da gerekmez mi.tupbebek annelerinin böyle sert cevaplar vermeleri de ilginc
Kuzum bende tup bebek anne adayıyım,ne zorluklardan geçtiğimizi bizden başkası anlamaz cok net.! Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin,7 yıl boyunca ne belirtiler, ne testler ne ilaclar,iğneler...bitmedi bitmiyor inan ki..ya şuramda agri var ,cocuk canımı acıtıyor diyenlere ,bizimde olsun da uğrunda ölürüm diyen insanlarız biz💕iğneden korkmak,ilaçtan tiksinmek hepsi bir umut için kendinden vazgecmekmis..diyeceğim o ki onların tepkisi sana olmamıştır, sabir ne demek ben simdi öğrendim çünkü..

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende tup bebek anne adayıyım,ne zorluklardan geçtiğimizi bizden başkası anlamaz cok net.! Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin,7 yıl boyunca ne belirtiler, ne testler ne ilaclar,iğneler...bitmedi bitmiyor inan ki..ya şuramda agri var ,cocuk canımı acıtıyor diyenlere ,bizimde olsun da uğrunda ölürüm diyen insanlarız biz💕iğneden korkmak,ilaçtan tiksinmek hepsi bir umut için kendinden vazgecmekmis..diyeceğim o ki onların tepkisi sana olmamıştır, sabir ne demek ben simdi öğrendim çünkü..
Yok ben zaten anlayış gösterdim hicbirsey diyemem onlara.ama üslup her zaman onemlidir.onlaei söyleyenlere ikiz bebege hamileler Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Sağ olun.bu gruptaki herkesten Rabbim razi olsun.sordugum hicbirsey tek tepki vermiyorlar.telegramdan bir gruba girmiştim birkaç gün önce.ordakilerde tupbebek anneleriymis ve sorduğum herşeye çok sert cevaplar aldım.belirti mi arıyorsun hamile değilsin işte vs gibi.ben bunları hamilelik için sormuyorum ki tamam bebek istiyorum ama dertlerimi paylaşmak da gerekmez mi.tupbebek annelerinin böyle sert cevaplar vermeleri de ilginc
Tabiki soracaz edicez rahat ol istersen bin tane soru ayni anda sor bende burayı. COk seviyorum benide daha hiç kimse ne. Kırdı ne azarladı nede bu ne saçma soru böyle dedi birbirimizden tabiki bilmediklerimiz öğrenicez edicez seve seve birbirimize şahsen tanimasakda aile gibi olduk için rahat olsun bitanem sor sen bende milyon soru soruyom hahah yardım edebilen ediyor zaten 🥰🥰🥰🥰💞💞💞💞

Tüm sayfalar yüklendi.