Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,298 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki soracaz edicez rahat ol istersen bin tane soru ayni anda sor bende burayı. COk seviyorum benide daha hiç kimse ne. Kırdı ne azarladı nede bu ne saçma soru böyle dedi birbirimizden tabiki bilmediklerimiz öğrenicez edicez seve seve birbirimize şahsen tanimasakda aile gibi olduk için rahat olsun bitanem sor sen bende milyon soru soruyom hahah yardım edebilen ediyor zaten 🥰🥰🥰🥰💞💞💞💞
Rabbim razi olsun çok haklısın😊♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kuzum bende tup bebek anne adayıyım,ne zorluklardan geçtiğimizi bizden başkası anlamaz cok net.! Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin,7 yıl boyunca ne belirtiler, ne testler ne ilaclar,iğneler...bitmedi bitmiyor inan ki..ya şuramda agri var ,cocuk canımı acıtıyor diyenlere ,bizimde olsun da uğrunda ölürüm diyen insanlarız biz💕iğneden korkmak,ilaçtan tiksinmek hepsi bir umut için kendinden vazgecmekmis..diyeceğim o ki onların tepkisi sana olmamıştır, sabir ne demek ben simdi öğrendim çünkü..
Rabbim ne güzel o minik meleği sana bahsetmiş kuzum Allah'ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben anlamam ne çektiğini ama kuzenim var 🥺 birde halam birisi nerdeyse 20 yıllık evli çocuğu olmadı hiç 🥺🥺. Ablam desen 12 yıllık nerdeyse her yıl tüp bebek tedavisi görüyordu o kadar çok parası gitti ama hamile kalamadı 🥺🥺. Rabbim onada nasip eder inşallah 🤲🏻

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim ne güzel o minik meleği sana bahsetmiş kuzum Allah'ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben anlamam ne çektiğini ama kuzenim var 🥺 birde halam birisi nerdeyse 20 yıllık evli çocuğu olmadı hiç 🥺🥺. Ablam desen 12 yıllık nerdeyse her yıl tüp bebek tedavisi görüyordu o kadar çok parası gitti ama hamile kalamadı 🥺🥺. Rabbim onada nasip eder inşallah 🤲🏻
Aminnn,Allah razı olsun,Rabbım onlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah, ummadiklari anda en guzel haberi almayı nasip etsin,beklemek,tedavi sureci vs,madden ve manen çok yıpratıcı bir süreç gercekten,kimsenin kucağı bos kalmasin🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Aminnn,Allah razı olsun,Rabbım onlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah, ummadiklari anda en guzel haberi almayı nasip etsin,beklemek,tedavi sureci vs,madden ve manen çok yıpratıcı bir süreç gercekten,kimsenin kucağı bos kalmasin🤲
Amin kuzum Allah senden de razı olsun 🤲🏻

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugün ağrılarım şiddetlendi dün fazla agrimamisti.belimin ağrısı tamamen geçti tabi araca leğen kemiğine geliyor ağrı ve bugün iki kasığımda da 15 20 dk arayla kramp gibi biraz şiddetli ağrı gelip gidiyor sonra karnımın altındaki sol ve sağ taraflarına kramp gibi ağrı gelip gidiyor.dun sağ tarafta ağrı çok geliyordu bugün de sol tarafa kramp geliyor biraz ağrı derecesi arttı bir anda gelip gitsede.adetime de 4 gün var.adete yakın hiç böyle durum yaşamamıştım.karbimin alt tarafındaki bir sağ tarafa bir sol tarafa geliyor ağrı kramp.arada vajinama da kramp tarzında yoklayıp gidiyor.iyi olurum inşallah
Sen aklıma geldikçe dua rdiyorum sana

Tüm sayfalar yüklendi.