A ayse🥰 Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 18 1 Ekim 2022 #1 13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor
13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Ekim 2022 #11 ayse🥰' Alıntı: 13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah Oyla 0 Downvote
ayse🥰' Alıntı: 13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 2 Ekim 2022 #12 ayse🥰' Alıntı: 13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor Genişletmek için tıkla ... Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir inşallah Oyla 0 Downvote
ayse🥰' Alıntı: 13+4 haftalik hamileyim otturdugum zmaan karin bel agrisi oluyor sizce neden olabilir uzandigim an geciyor Genişletmek için tıkla ... Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir inşallah
A ayse🥰 Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 18 2 Ekim 2022 #13 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Belki fazla yoruluyorsun Genişletmek için tıkla ... Yorulmuyorum da yemekleri vs yengem annnem yapıyor esim gorevde oldugu icin annemlerle kaliyorum herseyi onlar yapiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet dikat etmeye calisiyorum hic yurumuyorum hastahane gidecegim zaman larda saglikocagina vs taxi cagiriyorum Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Mervercan' Alıntı: Sarı akıntı oluyorsa enfeksiyon kaynaklıda olabilir çiçeğim idrar tahlili vermeni öneririm Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon gibi değil böyle oturuyorum ya karnima agri girdikten sonra sanki kanama ama cok acik renkli ilk once leri kannama seklinde idi sonra kahverengiye simdi ise sarı gibi bir renk aldi Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Belki fazla yoruluyorsun Genişletmek için tıkla ... Yorulmuyorum da yemekleri vs yengem annnem yapıyor esim gorevde oldugu icin annemlerle kaliyorum herseyi onlar yapiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Canım ilk 3 ay normal kanama ve lekelenme olmadığı sürece. kendini yorma bol bol dinlen sonra geçecektir inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet dikat etmeye calisiyorum hic yurumuyorum hastahane gidecegim zaman larda saglikocagina vs taxi cagiriyorum Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ekim 2022 Mervercan' Alıntı: Sarı akıntı oluyorsa enfeksiyon kaynaklıda olabilir çiçeğim idrar tahlili vermeni öneririm Genişletmek için tıkla ... Enfeksiyon gibi değil böyle oturuyorum ya karnima agri girdikten sonra sanki kanama ama cok acik renkli ilk once leri kannama seklinde idi sonra kahverengiye simdi ise sarı gibi bir renk aldi