Ahşap besik mi park besik mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tgbgcr tarafından oluşturulan Ahşap besik mi park besik mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 959 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahşap besik mi park besik mi
Konbuyu başlatan Tgbgcr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prensin annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Şahsen ben park beşik aldım kiracı olduğum için daha kullanışlı ve uzun ömürlü. İlerleyen zamanlarda bebek hareketlenince ahşap beşikte bebek kendine zarar verebiliyor

Plinn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar besik bakıyoruz eşimle ancak çok kararsız kaldik park besik mi iyi ahşap besik mi sizce
Ahsap besigi toplasan 6 ay kullanmisimdir sonra hic yatmadi park yatak aldik cok rahat hafif istedigin yere tasiyabiliyorsun zaten buyuyunce beşikte yatmak istemiyor normal yataga geciyor benim fikrimce park yatak en iyisi :)

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar besik bakıyoruz eşimle ancak çok kararsız kaldik park besik mi iyi ahşap besik mi sizce
Ben Park beşik aldim anne yani olarak kullaniyorum buyudugundede abisinin odasina koyup alt kademeye yatırım diye düşünüyorum oğlumda ahşap beşik almıştım taşıması falan zordu bu minik cantasiyla heryere seninle geliyo bakalim ne kadar kullanışlı olucak 🤷

Nes1234

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle Park. Ben ahşap sallanan görüntüsü gayet güzel aldım. Ama içinde yatak Bebek büyüdükçe tutunup kalkiyo kenar mobilya keskin cenesini yüzünü carpiyo. Yatarken debenince tak tak çarpıp ses cikariyo sallanmasin diye altına birşey sıkıştırdik. yüzünü carpmasin diye kenarlara uyku setinin korumalarını bağladık vs. Çocuk büyüdü. İkinci çocuk için saklıyorum katlanmiyo da park toplaniyo mesela. Kenarlar yumuşak. Bu arada kafasını carpmasin diye yatağın her tarafına yastık falan koyuyorduk. Ben memnun kalmadım senin kendi kararin tabi

Kesinlikle Park. Ben ahşap sallanan görüntüsü gayet güzel aldım. Ama içinde yatak Bebek büyüdükçe tutunup kalkiyo kenar mobilya keskin cenesini yüzünü carpiyo. Yatarken debenince tak tak çarpıp ses cikariyo sallanmasin diye altına birşey sıkıştırdik. yüzünü carpmasin diye kenarlara uyku setinin korumalarını bağladık vs. Çocuk büyüdü. İkinci çocuk için saklıyorum katlanmiyo da park toplaniyo mesela. Kenarlar yumuşak. Bu arada kafasını carpmasin diye yatağın her tarafına yastık falan koyuyorduk. Ben memnun kalmadım senin kendi kararin tabi

Son düzenleme:

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hemen cevaplayim canım kesinlikle park beşik al. Sepet beşik aldım bebişim içinde uyumuyor bile. Sallarken ses çıkartan ve haraketli bir bebek haline geldiğinde çok tehlikeli olabilecek bir beşik. Gösteriş amaçlı güzel ama kullanışlı değil

Tüm sayfalar yüklendi.