Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsen ben park beşik aldım kiracı olduğum için daha kullanışlı ve uzun ömürlü. İlerleyen zamanlarda bebek hareketlenince ahşap beşikte bebek kendine zarar verebiliyor
Ahsap besigi toplasan 6 ay kullanmisimdir sonra hic yatmadi park yatak aldik cok rahat hafif istedigin yere tasiyabiliyorsun zaten buyuyunce beşikte yatmak istemiyor normal yataga geciyor benim fikrimce park yatak en iyisi
Ben Park beşik aldim anne yani olarak kullaniyorum buyudugundede abisinin odasina koyup alt kademeye yatırım diye düşünüyorum oğlumda ahşap beşik almıştım taşıması falan zordu bu minik cantasiyla heryere seninle geliyo bakalim ne kadar kullanışlı olucak
Ahşap sallanan beşik bebek kolik olduğunda özellikle sallanarak rahatlıyorlar, ben yine ahşap sallanan taraftarıyım , pratiklik açısından park beşik olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kesinlikle Park. Ben ahşap sallanan görüntüsü gayet güzel aldım. Ama içinde yatak Bebek büyüdükçe tutunup kalkiyo kenar mobilya keskin cenesini yüzünü carpiyo. Yatarken debenince tak tak çarpıp ses cikariyo sallanmasin diye altına birşey sıkıştırdik. yüzünü carpmasin diye kenarlara uyku setinin korumalarını bağladık vs. Çocuk büyüdü. İkinci çocuk için saklıyorum katlanmiyo da park toplaniyo mesela. Kenarlar yumuşak. Bu arada kafasını carpmasin diye yatağın her tarafına yastık falan koyuyorduk. Ben memnun kalmadım senin kendi kararin tabi
Kesinlikle Park. Ben ahşap sallanan görüntüsü gayet güzel aldım. Ama içinde yatak Bebek büyüdükçe tutunup kalkiyo kenar mobilya keskin cenesini yüzünü carpiyo. Yatarken debenince tak tak çarpıp ses cikariyo sallanmasin diye altına birşey sıkıştırdik. yüzünü carpmasin diye kenarlara uyku setinin korumalarını bağladık vs. Çocuk büyüdü. İkinci çocuk için saklıyorum katlanmiyo da park toplaniyo mesela. Kenarlar yumuşak. Bu arada kafasını carpmasin diye yatağın her tarafına yastık falan koyuyorduk. Ben memnun kalmadım senin kendi kararin tabi
Hemen cevaplayim canım kesinlikle park beşik al. Sepet beşik aldım bebişim içinde uyumuyor bile. Sallarken ses çıkartan ve haraketli bir bebek haline geldiğinde çok tehlikeli olabilecek bir beşik. Gösteriş amaçlı güzel ama kullanışlı değil