Aile destek yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Aile destek yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,215 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Aile destek yardım
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Nerden ve nasıl başvuru yaptın bana da anlatır mısın ve ben 14 aylık evliyim çocuk yok eşim asgari ücrette çalışıyor evimiz kira bize çıkar mı bu yardım
E devlet üzerinden yapabilirsin. E devlet sifren var mı?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nerden ve nasıl başvuru yaptın bana da anlatır mısın ve ben 14 aylık evliyim çocuk yok eşim asgari ücrette çalışıyor evimiz kira bize çıkar mı bu yardım
E devlet üzerinden yapabilirsin. E devlet sifren var mı
E devlet üzerinden yapabilirsin. E devlet sifren var mı?
Sosyal yardım başvuru hizmeti diye geçiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı geceler canım ☺️ Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ptt'ye yatıyor, PTT kart alırsın şubeden her ay bankamatikten çekersin içeride sıraya girmene gerek kalmaz . E devlet üzerinden takibini sağlayabilirsin. Yattığını da, çektiğini de gösteriyor.
Sağol canım benim

E devletten aile destek paketi yardımı formu doldurdum canım sana da çıkar bizim ev kira deil eşim asgari ücretli üstelik üzerimize arsa ds var ama çıktı sana da çıkar o zaman

Rica ederim canım ne demek 🌹
❤️

Ben iym canim seni sormali bebiş nasil? Ben almadigim için hiç bir bilgim yok canim 🙂
Allah iyilik versin inşallah kuzum bende iyiyim şükür valla bebis bildiğin klasik gaz sorunu işte kuzum onun dışında iyi şükür senin bebis nasıl

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım benim

E devletten aile destek paketi yardımı formu doldurdum canım sana da çıkar bizim ev kira deil eşim asgari ücretli üstelik üzerimize arsa ds var ama çıktı sana da çıkar o zaman

❤️

Allah iyilik versin inşallah kuzum bende iyiyim şükür valla bebis bildiğin klasik gaz sorunu işte kuzum onun dışında iyi şükür senin bebis nasıl
Benimki iyi çok şükür😘 aglama krizine girmese iyi alışıyoruz bir birimize nasil bakacagim kaygısı var bide,😔

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
hayırlı geceler canlarım nasilsiniz neler yapıyorsunuz Kızlar 5 gün önce aile destek programına başvuru yaptım kabul edildi
Sorum şu peki para nereye yatıyor nasıl alıcam bu yardımdan yararlanalr beni bilgilendirirse sevinirim
Canım hayırlı olsun kabul edildi diyorsa diğer ay almaya başlarsın ptt ye gidiyorsun sana yardım kartı veriyor atm den çekiyorsun paran yattığı zaman e devletinde görünüyor başvuru kabul edildi diyen yerde ödeme hazır diyor ozaman gidip alabiliyorsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım hayırlı olsun kabul edildi diyorsa diğer ay almaya başlarsın ptt ye gidiyorsun sana yardım kartı veriyor atm den çekiyorsun paran yattığı zaman e devletinde görünüyor başvuru kabul edildi diyen yerde ödeme hazır diyor ozaman gidip alabiliyorsun
Sağol canım benim ❤️

hayırlı geceler canlarım nasilsiniz neler yapıyorsunuz Kızlar 5 gün önce aile destek programına başvuru yaptım kabul edildi
Sorum şu peki para nereye yatıyor nasıl alıcam bu yardımdan yararlanalr beni bilgilendirirse sevinirim
Canım PTT den kart çıkartırsan yardım kimin azına ise PTT kart verirler ordan çekersin

Tüm sayfalar yüklendi.