Aile destek yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Aile destek yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,215 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Aile destek yardım
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler canım ben de aile destek yardımı alıyorum ilk para yatınca ptt önünde sıraya girmiştim içerde atm kartı verdiler verir vermez kullanıma açık zaten atmden her ay çekersin hayırlı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şifreyi de veriyor o an sifren bu diye kart şifresi 😇
Merhaba bilgi verir misiniz aile destek programı başvuru yapınca kabul edilirse ne kadar yatıyorlar PTT’ye

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bilgi verir misiniz aile destek programı başvuru yapınca kabul edilirse ne kadar yatıyorlar PTT

🥰

Aynen bende bunu bilmiyorum kuzum
Ailenin gelirine göre belirleniyor evde bir sigortalı varsa 450 veriliyor sigortalı yoksa 550 /600 veriliyor tabi bu ay zam geldi kasımda zamlı ödeme yapılacak hayırlı olsun şimdiden inşallah hepiniz de faydalanırsınız

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım 🥰
Sağol canım benim

E devletten aile destek paketi yardımı formu doldurdum canım sana da çıkar bizim ev kira deil eşim asgari ücretli üstelik üzerimize arsa ds var ama çıktı sana da çıkar o zaman

❤️

Allah iyilik versin inşallah kuzum bende iyiyim şükür valla bebis bildiğin klasik gaz sorunu işte kuzum onun dışında iyi şükür senin bebis nasıl

Tüm sayfalar yüklendi.