Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı geceler canım ben de aile destek yardımı alıyorum ilk para yatınca ptt önünde sıraya girmiştim içerde atm kartı verdiler verir vermez kullanıma açık zaten atmden her ay çekersin hayırlı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şifreyi de veriyor o an sifren bu diye kart şifresi
Ailenin gelirine göre belirleniyor evde bir sigortalı varsa 450 veriliyor sigortalı yoksa 550 /600 veriliyor tabi bu ay zam geldi kasımda zamlı ödeme yapılacak hayırlı olsun şimdiden inşallah hepiniz de faydalanırsınız
Ailenin gelirine göre belirleniyor evde bir sigortalı varsa 450 veriliyor sigortalı yoksa 550 /600 veriliyor tabi bu ay zam geldi kasımda zamlı ödeme yapılacak hayırlı olsun şimdiden inşallah hepiniz de faydalanırsınız
E devletten aile destek paketi yardımı formu doldurdum canım sana da çıkar bizim ev kira deil eşim asgari ücretli üstelik üzerimize arsa ds var ama çıktı sana da çıkar o zaman
Allah iyilik versin inşallah kuzum bende iyiyim şükür valla bebis bildiğin klasik gaz sorunu işte kuzum onun dışında iyi şükür senin bebis nasıl