Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar oruç başladığından beri bebeğim aşırı huzursuz egzama olmuştu yüzü maf olmuştu sonra bedenine yayıldı şimdide böyle kirmizilasti acaba alerji mi iki kere doktora götürdüm ikisinde de krem verdi geçirdi tekrar yeniledi
Kızlar oruç başladığından beri bebeğim aşırı huzursuz egzama olmuştu yüzü maf olmuştu sonra bedenine yayıldı şimdide böyle kirmizilasti acaba alerji mi iki kere doktora götürdüm ikisinde de krem verdi geçirdi tekrar yeniledi
Kızlar iki kere götürdüm ama doktor çok ilgisiz anlattım böyle huzursuz kaşınıyor diye iyi o zaman kremi değiştirelim dedinapim bilemedim eşim bı arkadaşına attı cocukndoktorunun yanında çalışıyo oda bı şurup yazmış onuda bu akşam kullandim inşallah geçer böyle olduğundan beri büyük çişini de yapmiyo zeytinyağıyla masaj yapmadan yada makatina sürmeden kesinlikle yapmiyove çok agliyo