Anladım canım ilk oğlumda kullandım bı sorun olmadı bilemedimki deneyeyim yeni bı şampuan yeterki iyi gelsinCanım bı dalinle yıkamayı kes yegenimde öyle olmuştu hatta daha beteri bebek egzaması oldu şampuanı bıraktılar. Sebamed yada eczaneden hassas bebekler için şampuan al aldığın kremleri de kullan gecer Allah'ın izniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim çocuklarıma bile kesinlikle kullandirmadi dalini
Benim çocuklarıma bile kesinlikle kullandirmadi dalini
Aynen canım doktor sadece krem degistiriyoCnm sen başka doktor a göster test yapsın kafana göre birşey kullanma doktor önerisi en iyisi
Beklicem bu şurup da geçirmese gidecem canım başka doktoraCanım ben kızımda çok çektim alerji bu iyi bir doktora git bende çok hastane çok doktor dolaştım kabızlıkta varsa alerji benim kızım kızarıklık ve kabızlık şikayeti vardı 20 aylık halen alerjik mama kullanıyoruz lütfen ihmal etme ve mustela nemlendirici krem kullan kaşıntısını geçirir
Anladım canım teşekkür ederim kaç aydır gazlı diye hicbisey yiyemedim makarna patates tavuk yiye yiye bı hal oldum yeni yeni düzelmiş sevindim derken şimdi de bu çıktı ya iyide herşey de yumurta var süt ve süt ürünleri bunları da tuketmesem çocuk nasıl vitamin alcakkki sadece anne sütü aliyo şu anSüt alerjisine benziyor. Eğer emziriyorsan süt ve süt ürünü olan hiç birşey tüketmeyeceksin ek gıdaya geçtiyseniz çok çok dikkatli olmalısın. Yumurta elma süt alerjen gıdalardır. İyi suyu kaynatıp soğutup o şekilde verin. Benim oğlumda da bunun aynısı olmuştu önce boynunda başladı sonra yanağına göbeğine indi hemen başkent hastanesinde teste girdi. Laktoz intoleransı ve süt aletjisi çıkmıştı.
ben süt diyeti yaptım emzirme dönemi boyunca geçmişti. Çok disiplinli olmak gerekyor içinde süt ürünleri olan hiç bir ürün yemedim içmedim. Hazır paketli gıdaları asla tüketmedim.
Bir de ben mustela sabemed sudocrem bütün hepsini denedim bir tek arkonem krem var ya tüp şeklinde yoğun krem o iyi geldi belki size de faydası olur
Kızlar verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden şurup verdim dünkü gibi deil şimdide küçük küçük sivilce İzleri gibi iz kalmış
Ekli dosyalar
Son düzenleme: