Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah aşkına bana yardım edin çok acı çekiyorum 😭 belim sol bacagim ben ölüyorum Allah rızası için bildginiz birşey varsa söyleyin ufak birsey sadece
24.haftadan sonra benimde olmuştu, siyatik sinir sıkışması dedi doktorum bu haftalarda normalmiş bir iki haftaya geçer dedi, dediği gibi oldu. Magnezyum kullanıyordum zaten bacağıma giren kramplar için doktorum günde ikiye cik demisti. Sıcak su torbası önerdi.kacinci haftadasin, ters bir hareket yapmadiysan, fıtığın yoksa gecicektir endişelenme. Sağlıkla kucağına alırsın inseAllah
Bende fıtık olduğu için ağrılar ilk zamanlardan başlamıştı şimdilerde şiddeti artıyor magnezyum veriyor doktor bu tip ağrılarda fıtık yoksa Baya iyi gelir diye umuyorum ama bende de fıtık dolayısıyla sadece hafifletti bir doktora danışıp magnezyum alabilirsiniz
Senin ağrın siyatik ağrısı canım hamilelikte görülebilir 1 ay da sürebilir 1 haftada ağrınon şiddeti duruş pozisyonuna göre şiddetlenebilir azalabilir bebek siyatik sinirine baskı yaptıkça da çoğalır umarım kısa sürer