Kızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Sezeryanin nasıl geçti iyimisin hayırlı olsun canimKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Oyşş şükür kuzum nasip böyleymiş gözün aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok mutlu oldum sonunda geldi minik yakışıklı cennet kokuluyu öp yerime .Kızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Şükür balım amin cümlemizinkini analı babali büyütsün insallah var olmazmi bacım hemde nasıl da bide uyuşturucunun etkisi çıkmadı da ozaman gör sen öperim sende Kayra abimizi opOyşş şükür kuzum nasip böyleymiş gözün aydın balım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok mutlu oldum sonunda geldi minik yakışıklı cennet kokuluyu öp yerime .
Sen nasılsın ameliyat nasıl geçti balım sezeryan yerin de ağrı var mı
Masalalh cnm rabbim bagislasin darısı bizlerin basınaKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Aaa ne abisi teyzesi arada 18 gün var benim öperim Balım olumsuz düşünme ağrım uok de hep ne kadar kendini olumsuzluğa itersen o kadar sıkıntı çekersin rabbim o ağrıları da tez zamanda alsın inşallah prens nasılŞükür balım amin cümlemizinkini analı babali büyütsün insallah var olmazmi bacım hemde nasıl da bide uyuşturucunun etkisi çıkmadı da ozaman gör sen öperim sende Kayra abimizi op
Allah analı babalı büyütsün nasil gecti dogumKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Allahim analı babalı büyütsün insllah sezeryan çok zor gercektn bnm ikinci dogumum sezeryan oldu bebeğim dönmedi ama çok şükür geçti 4 aylık oldukKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah