Öyle yapıyorum zaten bacım bakalım kim kimi yenecekAh ahh sen daha inat ol annesi anlasın seninle baş edemeyeceğini
Öyle yapıyorum zaten bacım bakalım kim kimi yenecekAh ahh sen daha inat ol annesi anlasın seninle baş edemeyeceğini
Şimdilik iyi canım ama ağrım hafif var tabi tansiyonumda cikiyo spinal anestezide herhaldeSezeryanin nasıl geçti iyimisin hayırlı olsun canim
Bide ben kendime güvensem emmeyince mama verdirdilee onu bile almiyo doğru düzgün sinir olamya başladım doğru pozizyonu bulup emziremiyoeumdaSen yenersşm ben sana güveniyorum
Bide ben kendime güvensem emmeyince mama verdirdilee onu bile almiyo doğru düzgün sinir olamya başladım doğru pozizyonu bulup emziremiyoeumdaSen yenersşm ben sana güveniyorum
Sen Sakin ol kuzum kafasını tam diresiğin olduğu kısma yerlestir ve bütün vücudunu uan çevirerek boylu boyunca bir göğsünden diğerine doğru yatır kafa hizası tam gögğs ucuna denk gelsin benim ebe bana aynen böyle anlattı ve gösteri bizzat ama en önemlisi sen baya sabırlı ve sakin olman kendine güven balım sabır sadece ağzı minicik kavrayamaz hemen yavaş yavaş adapte olacak minik paşamŞimdilik iyi canım ama ağrım hafif var tabi tansiyonumda cikiyo spinal anestezide herhalde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide ben kendime güvensem emmeyince mama verdirdilee onu bile almiyo doğru düzgün sinir olamya başladım doğru pozizyonu bulup emziremiyoeumda
Bide ben kendime güvensem emmeyince mama verdirdilee onu bile almiyo doğru düzgün sinir olamya başladım doğru pozizyonu bulup emziremiyoeumda
İnşallah aysenurcum dedim ya yatınca ameliyatlı olunca adapte olup pozizyonu alamiyorum oyuzdende oluyo birazSen Sakin ol kuzum kafasını tam diresiğin olduğu kısma yerlestir ve bütün vücudunu uan çevirerek boylu boyunca bir göğsünden diğerine doğru yatır kafa hizası tam gögğs ucuna denk gelsin benim ebe bana aynen böyle anlattı ve gösteri bizzat ama en önemlisi sen baya sabırlı ve sakin olman kendine güven balım sabır sadece ağzı minicik kavrayamaz hemen yavaş yavaş adapte olacak minik paşam
Benim göğüs ucumda yok bide fazla tam kavrayamiyo araniyo ama ememiyoSen Sakin ol kuzum kafasını tam diresiğin olduğu kısma yerlestir ve bütün vücudunu uan çevirerek boylu boyunca bir göğsünden diğerine doğru yatır kafa hizası tam gögğs ucuna denk gelsin benim ebe bana aynen böyle anlattı ve gösteri bizzat ama en önemlisi sen baya sabırlı ve sakin olman kendine güven balım sabır sadece ağzı minicik kavrayamaz hemen yavaş yavaş adapte olacak minik paşam
Benim göğüs ucumda yok bide fazla tam kavrayamiyo araniyo ama ememiyoSen Sakin ol kuzum kafasını tam diresiğin olduğu kısma yerlestir ve bütün vücudunu uan çevirerek boylu boyunca bir göğsünden diğerine doğru yatır kafa hizası tam gögğs ucuna denk gelsin benim ebe bana aynen böyle anlattı ve gösteri bizzat ama en önemlisi sen baya sabırlı ve sakin olman kendine güven balım sabır sadece ağzı minicik kavrayamaz hemen yavaş yavaş adapte olacak minik paşam
Oyy kurban olurum ben ona ağrın çok mu var kuzumİnşallah aysenurcum dedim ya yatınca ameliyatlı olunca adapte olup pozizyonu alamiyorum oyuzdende oluyo biraz
Benim göğüs ucumda yok bide fazla tam kavrayamiyo araniyo ama ememiyo
Şimdilik çok değil ağrı kesicinin etkisi herhalde şişe içerisinde agri kesici verdiler baya etkiliymisde sabah ne olurum bilmem senin kayrada uykusunda sicriyomuydu anam bı sicriyo bu yaOyy kurban olurum ben ona ağrın çok mu var kuzum
Sıçrar kuzum çok normal bol bol oku kuzum eli ayağı haraket ettiği için aniden sıçrıyorlar ben şuan bile sıçramasın diye kundak yapıyorum ama sağolsun Kayra ellerini kundaklatmıuor sadece ayağını kundaklyprum. Seni yürüyüş için kaldırdılar mı kuzum yürüyüş yap oda senin toparlanmada yardımcı olurŞimdilik çok değil ağrı kesicinin etkisi herhalde şişe içerisinde agri kesici verdiler baya etkiliymisde sabah ne olurum bilmem senin kayrada uykusunda sicriyomuydu anam bı sicriyo bu ya
Evet kaldırdılar bı saatte bı yürüyorum gazım çıkmadı da benimkide kundaklida sicrayinca panik oldum yaSıçrar kuzum çok normal bol bol oku kuzum eli ayağı haraket ettiği için aniden sıçrıyorlar ben şuan bile sıçramasın diye kundak yapıyorum ama sağolsun Kayra ellerini kundaklatmıuor sadece ayağını kundaklyprum. Seni yürüyüş için kaldırdılar mı kuzum yürüyüş yap oda senin toparlanmada yardımcı olur
Panik olma balım normal ay annelik çok değişik demi karnında ki gibi değil kayısı suyu iç kuzum ve bol bol su iç iyi geliyorEvet kaldırdılar bı saatte bı yürüyorum gazım çıkmadı da benimkide kundaklida sicrayinca panik oldum ya