Amin canım hayirlisiyla inşallah kuzumGözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah darısı bizlere
Amin canım hayirlisiyla inşallah kuzumGözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah darısı bizlere
Amin inş kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim derdini göstermesinKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Allah analı bablı büyütsün canım şükğr kurtulmana sevindimKızlar doğumum oldu ama sezeryanla acilmam olmadı dokdor acil sezeryana aldı rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Valla şimdilik iyi kuzum ama emmiyo ya sade uyuyo bu refleksi iyi dedi hemşire ama beni emmiyo@Okyanusgülü annelik nasıl gidiyor balım
Sağol canım Allah razı olsunAllah analı bablı büyütsün canım şükğr kurtulmana sevindim
Sağol canım Allah razı olsunAllah analı bablı büyütsün canım şükğr kurtulmana sevindim
Aminnn inşallahGözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aminnn canım sağolunAmin inş kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim derdini göstermesin
Sen uyandır balım zorla tutturmaya çalış biraz inat bebekler Kayra ya sol göğsümğ tutturan kadar akla karayı seçmiştim o şnattı ben ondan daha inat oldum ve galip geldim . Zorla tuttur olmadı hemşireden yardım iste canım illaki tutarValla şimdilik iyi kuzum ama emmiyo ya sade uyuyo bu refleksi iyi dedi hemşire ama beni emmiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol canım Allah razı olsun
Aminnn inşallahGözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aminnn canım sağolunAmin inş kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim derdini göstermesin
Ayyyy hemde ne inat bacimm kendinide yoruyo benide hemşire bile dedi geliyorlar yardım ediyorlar amaSen uyandır balım zorla tutturmaya çalış biraz inat bebekler Kayra ya sol göğsümğ tutturan kadar akla karayı seçmiştim o şnattı ben ondan daha inat oldum ve galip geldim . Zorla tuttur olmadı hemşireden yardım iste canım illaki tutar
Ayyyy hemde ne inat bacimm kendinide yoruyo benide hemşire bile dedi geliyorlar yardım ediyorlar amaSen uyandır balım zorla tutturmaya çalış biraz inat bebekler Kayra ya sol göğsümğ tutturan kadar akla karayı seçmiştim o şnattı ben ondan daha inat oldum ve galip geldim . Zorla tuttur olmadı hemşireden yardım iste canım illaki tutar
Amin kuzum amin inşallahAmin inş kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim derdini göstermesin
Amin kuzum amin inşallahAmin inş kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim derdini göstermesin
Ah ahh sen daha inat ol annesi anlasın seninle baş edemeyeceğiniSağol canım Allah razı olsun
Aminnn inşallah
Aminnn canım sağolun
Ayyyy hemde ne inat bacimm kendinide yoruyo benide hemşire bile dedi geliyorlar yardım ediyorlar ama
Ayyyy hemde ne inat bacimm kendinide yoruyo benide hemşire bile dedi geliyorlar yardım ediyorlar ama
Amin kuzum amin inşallah
Amin kuzum amin inşallah