Birbirimizi o kadar yanlış anlıyoruz ki 🤦🏻♀️😂😂 Niye kız 😂😂 utanıyorum dedin yemem dedim bende
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 7 Temmuz 2022 #31 Mervercan' Alıntı: Birbirimizi o kadar yanlış anlıyoruz ki Genişletmek için tıkla ... Niye kız utanıyorum dedin yemem dedim bende
Mervercan' Alıntı: Birbirimizi o kadar yanlış anlıyoruz ki Genişletmek için tıkla ... Niye kız utanıyorum dedin yemem dedim bende
M merveofs Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 449 7 Temmuz 2022 #32 S B' Alıntı: 27-28 haftalık hamileyim. Doktorum amniyon sıvımın az olduğunu, su içersem düzeleceğini söyledi. İnternette baktım, su içmekle alakası olmadığını ve çok rikskli olduğunu yazıyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bol su iç doktorun demiş zaten bir de havuç, havuç suyu iyi geliyormuş canım
S B' Alıntı: 27-28 haftalık hamileyim. Doktorum amniyon sıvımın az olduğunu, su içersem düzeleceğini söyledi. İnternette baktım, su içmekle alakası olmadığını ve çok rikskli olduğunu yazıyor. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bol su iç doktorun demiş zaten bir de havuç, havuç suyu iyi geliyormuş canım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,329 Konum Siirt 7 Temmuz 2022 #33 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Niye kız utanıyorum dedin yemem dedim bende Genişletmek için tıkla ... Beynim yandı
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Niye kız utanıyorum dedin yemem dedim bende Genişletmek için tıkla ... Beynim yandı
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 7 Temmuz 2022 #34 Mervercan' Alıntı: Beynim yandı Genişletmek için tıkla ... Neden Mervem neden en son beynim yok demiştin
Mervercan' Alıntı: Beynim yandı Genişletmek için tıkla ... Neden Mervem neden en son beynim yok demiştin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,329 Konum Siirt 7 Temmuz 2022 #35 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Neden Mervem neden en son beynim yok demiştin Genişletmek için tıkla ... Doğru yoktu. O zaman yanan şeyler kafatasımın içindeki örümcek ağları olabilir
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Neden Mervem neden en son beynim yok demiştin Genişletmek için tıkla ... Doğru yoktu. O zaman yanan şeyler kafatasımın içindeki örümcek ağları olabilir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 7 Temmuz 2022 #36 Mervercan' Alıntı: Doğru yoktu. O zaman yanan şeyler kafatasımın içindeki örümcek ağları olabilir Genişletmek için tıkla ... Hahaha bak bu olabilir
Mervercan' Alıntı: Doğru yoktu. O zaman yanan şeyler kafatasımın içindeki örümcek ağları olabilir Genişletmek için tıkla ... Hahaha bak bu olabilir
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,329 Konum Siirt 7 Temmuz 2022 #37 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hahaha bak bu olabilir Genişletmek için tıkla ... Allah'ım kendi kendimi gömmekte kimseyi tanımam
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hahaha bak bu olabilir Genişletmek için tıkla ... Allah'ım kendi kendimi gömmekte kimseyi tanımam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #38 Mervercan' Alıntı: Allah'ım kendi kendimi gömmekte kimseyi tanımam Genişletmek için tıkla ... Aaa Mervem bende tanımama valla
Mervercan' Alıntı: Allah'ım kendi kendimi gömmekte kimseyi tanımam Genişletmek için tıkla ... Aaa Mervem bende tanımama valla
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,329 Konum Siirt 8 Temmuz 2022 #39 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Aaa Mervem bende tanımama valla Genişletmek için tıkla ... En güzeli bence
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Aaa Mervem bende tanımama valla Genişletmek için tıkla ... En güzeli bence
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 8 Temmuz 2022 #40 Mervercan' Alıntı: En güzeli bence Genişletmek için tıkla ... Yani en azından kötü yönlerimizi de görebiliyoruz
Mervercan' Alıntı: En güzeli bence Genişletmek için tıkla ... Yani en azından kötü yönlerimizi de görebiliyoruz